Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova. Condiții de lux pentru 'Briliant' la echipa lui Adrian Mititelu Jr.
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Adrian Mutu a semnat cu FCU Craiova. Condiții de lux pentru 'Briliant' la echipa lui Adrian Mititelu Jr.
Adrian Mutu a semnat cu FCU Craiova. Condiții de lux pentru 'Briliant' la echipa lui Adrian Mititelu Jr.
Adrian Mutu este noul antrenor al echipei FC U Craiova.  

Zilele trecute, Adrian Mutu  a confirmat interesul reciproc în ceea ce privește gruparea condusă de către Adrian Mititelu și fiul său, după plecarea lui Eugen Trică, antrenorul care a promovat-o pe FC U Craiova în Liga 1.

Marți, 25 mai, Adrian Mutu a ajuns la o înțelegere cu FC U Craiova și a semnat contractul. Surse din anturajul clubului au declarat, conform Sport.ro, faptul că Adrian Mititelu a închiriat un hotel din Craiova pentru un an, pentru ca echipa să stea acolo în cantonament. Adi Mutu ar avea rezervat un apartament în locația respectivă. Conform informațiilor de luni, Adrian Mititelu Jr. i-ar fi oferit lui Mutu un salariu de 14.000 de euro pe lună. 

De asemenea, marți după-amiază, pe pagina de Facebook a echipei din Craiova, a fost anunțată revenirea lui Marcel Pușcas la echipă. Acesta va ocupa funcția de director general. 

Echipa FC U Craiova 1948, care a promovat în Liga I de fotbal, a anunţat, luni, pe pagina sa de Facebook că se desparte de antrenorii Eugen Trică şi Ovidiu Dănănae, precum şi de opt jucători.

Le mulţumim antrenorilor Eugen Trică şi Ovidiu Dănănae, precum şi jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîţ, Arsene Luboya, Vali Munteanu şi Federico Taborda pentru ajutorul lor şi le urăm mult succes în carieră, se arată în comunicatul clubului.

Într-un comunicat anterior, FC U Craiova 1948 le-a mulţumit tuturor componenţilor clubului care au pus umărul la readucerea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc, începând cu 17.07.2017.

În acest moment, clubul este stabil din punct de vedere financiar şi are premise serioase pentru a urca în vârful fotbalului românesc în următorii ani, mai arăta comunicatul.

De asemenea, clubul a menţionat că va începe o etapă nouă în viaţa sa, cu oameni noi: Urmează o nouă etapă în viaţa clubului, cu oameni noi, care vor lupta pentru îndeplinirea obiectivului de a reveni în elita fotbalului românesc. Echipa din Bănie anunţase pe 20 mai primul său transfer pentru noul sezon, mijlocaşul ofensiv argentinian Juan Bauza (FK Csikszereda Miercurea Ciuc).

VEZI ȘI Primul transfer al lui Becali după ratarea titlului. Jucătorul este la 'palat' și va semna cu FCSB / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel