Adrian Mocanu, război monstru cu Marcel Ciolacu: Câtă neruşinare! Jenant
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

La şedinţa PNL Buzău, din data de 1 martie, au participat senatorul UNPR Constantin Popa, deputatul PSD Adrian Mocanu, precum şi fostul lider al PSD Buzău, ex-senatorul Vasile Ion.

Ulterior, deputatul Marcel Ciolacu, liderul PSD, și-a arătat dezamăgirea și a spus: "Acum o săptămână vă spuneam că familia Mocanu se mută la PNL. Mai jos aveți dovada PSD nu poate decât să răsufle ușurat că a scăpat de ei. Familia Mocanu a făcut ce știe mai bine: să promită orice și oricât pentru a-și menține funcțiile".

Deputatul Adrian Mocanu nu a rămas fără replică și a transmis următorul mesaj: "Câtă neruşinare pe "liderul" Marcel Ciolacu! În timp ce toată lumea aştepta o reacţie la faptul că mentorul sau, Constantin Boşcodeală, a fost condamnat definitiv la închisoare, în timp ce singura să ieşire onorabilă din situaţia dezastruoasă în care a lăsat partidul şeful său era să facă un pas în spate împreună cu Neagu, Bârlă & co, Ciolacu are o singură grijă: cum să îşi îndepărteze adversarii din partid. Jenant!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel