Adrian Mititelu rămâne în arest. Bucuria promovării echipei FCU Craiova în Liga 1, umbrită de decizia Curții de Apel
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Scandal la echipa lui Mititelu. Galeria vrea să boicoteze meciurile după ce FC 'U' Craiova a bătut palma cu un nou antrenor
Scandal la echipa lui Mititelu. Galeria vrea să boicoteze meciurile după ce FC 'U' Craiova a bătut palma cu un nou antrenor
Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, rămâne în arest, după decizia Curții de Apel Craiova.

Adrian Mititelul a făcut contestație, cerând anularea sentinței din luna noiembrie a anului 2020, dar Curtea de Apel i-a respins cererea.

'Soluția pe scurt:

În baza art. 431 alin. 2 C.p.p. admite în principiu contestația în anulare formulată de contestatorii Mititelu Adrian Marin și Preoteasa Gigel împotriva deciziei penale nr. 1364/05.11.2020 a Curții de Apel Craiova.

Respinge ca neîntemeiate cererile privind suspendarea executării deciziei penale nr. 1364/05.11.2020 a Curții de Apel Craiova. Stabilește termen pentru soluționarea contestației în anulare la data de 08.07.2021. Dispune citarea părților. Pronunțată în ședința publică de la 09.06.2021.'

Amintim faptul că Adrian Mititelu a fost condamnat la finalul anului 2020, la 3 ani de închisoare cu executare. Mititelu a fost acuzat de evaziune fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB. 

Tribunalul Dolj a contopit pedepsele

Întrucât patronul clubului de fotbal FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a fost condamnat, în noiembrie 2020, de Curtea de Apel Craiova la 3 ani de închisoare pentru evaziune fiscală, pedeapsă executată în regim de detenţie, Tribunalul Dolj a contopit pedepsele.

'Constată că infracţiunea pe care a judecat-o în prezenta cauză este concurentă cu infracţiunea cu privire la care i s-a aplicat pedeapsa de 3 ani închisoare prin sentinţa penală definitivă dată pe 5.11.2020 de Curtea de Apel Craiova. În baza art. 36 alin.1 raportat la art. 34 alin. 1 lit.b din Codul penal din 1969 contopeşte pedepsele principale aplicate inculpatului prin prezenta sentinţă şi prin sentinţa penală definitivă prin decizia penală nr.1.364/5.11.2020 pronunţată de Curtea de Apel Craiova, inculpatul Mititelu Adrian Marin urmând să execute pedeapsa cea mai grea de 5 ani închisoare', se mai arată în decizia Tribunalului Dolj (Vezi știrea AICI)

Amintim faptul că Adrian Mutu este noul antrenor al echipei FC U Craiova, recent promovată în Liga 1.

VEZI ȘI Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova. Condiții de lux pentru 'Briliant' la echipa lui Adrian Mititelu Jr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel