Data publicării:

Adrian Mititelu rămâne în arest. Bucuria promovării echipei FCU Craiova în Liga 1, umbrită de decizia Curții de Apel

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Scandal la echipa lui Mititelu. Galeria vrea să boicoteze meciurile după ce FC 'U' Craiova a bătut palma cu un nou antrenor
Scandal la echipa lui Mititelu. Galeria vrea să boicoteze meciurile după ce FC 'U' Craiova a bătut palma cu un nou antrenor
Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, rămâne în arest, după decizia Curții de Apel Craiova.

Adrian Mititelul a făcut contestație, cerând anularea sentinței din luna noiembrie a anului 2020, dar Curtea de Apel i-a respins cererea.

'Soluția pe scurt:

În baza art. 431 alin. 2 C.p.p. admite în principiu contestația în anulare formulată de contestatorii Mititelu Adrian Marin și Preoteasa Gigel împotriva deciziei penale nr. 1364/05.11.2020 a Curții de Apel Craiova.

Respinge ca neîntemeiate cererile privind suspendarea executării deciziei penale nr. 1364/05.11.2020 a Curții de Apel Craiova. Stabilește termen pentru soluționarea contestației în anulare la data de 08.07.2021. Dispune citarea părților. Pronunțată în ședința publică de la 09.06.2021.'

Amintim faptul că Adrian Mititelu a fost condamnat la finalul anului 2020, la 3 ani de închisoare cu executare. Mititelu a fost acuzat de evaziune fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB. 

Tribunalul Dolj a contopit pedepsele

Întrucât patronul clubului de fotbal FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a fost condamnat, în noiembrie 2020, de Curtea de Apel Craiova la 3 ani de închisoare pentru evaziune fiscală, pedeapsă executată în regim de detenţie, Tribunalul Dolj a contopit pedepsele.

'Constată că infracţiunea pe care a judecat-o în prezenta cauză este concurentă cu infracţiunea cu privire la care i s-a aplicat pedeapsa de 3 ani închisoare prin sentinţa penală definitivă dată pe 5.11.2020 de Curtea de Apel Craiova. În baza art. 36 alin.1 raportat la art. 34 alin. 1 lit.b din Codul penal din 1969 contopeşte pedepsele principale aplicate inculpatului prin prezenta sentinţă şi prin sentinţa penală definitivă prin decizia penală nr.1.364/5.11.2020 pronunţată de Curtea de Apel Craiova, inculpatul Mititelu Adrian Marin urmând să execute pedeapsa cea mai grea de 5 ani închisoare', se mai arată în decizia Tribunalului Dolj (Vezi știrea AICI)

Amintim faptul că Adrian Mutu este noul antrenor al echipei FC U Craiova, recent promovată în Liga 1.

VEZI ȘI Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova. Condiții de lux pentru 'Briliant' la echipa lui Adrian Mititelu Jr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel