Adrian Mititelu, anunț privind procesul cu CSU Craiova. Reacția clubului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Adrian Mititelu a anunțat că a câștigat procesul cu CSU Craiova, privind palmaresul Universității Craiova.

Astfel, CSU Craiova, echipa din Liga 1, nu deține palmaresul legendarului club oltean.

"Ieri s-a judecat pe fond și când au văzut că nu mai pot tergiversa procesul, au renunțat la judecată. Nu au vrut să aibă o înfrângere pe fond.

Instanța a rămas în pronunțare și a judecat pe fond. Le-a respins cererea de a lua palmaresul. S-a consolidat, printr-o sentință, ceea ce toată lumea știa", a spus Mititelu pentru GSP.RO.

CSU Craiova a reacționat după anunțul lui Adrian Mititelu.

"Nu este prima oară când Adrian Mititelu anunță că a câștigat acest proces. A mai făcut-o o dată, în februarie 2015. De atunci nu s-a schimbat absolut nimic, drept urmare argumentația pe care am oferit-o atunci o vom relua:

Clubul Sportiv Universitatea Craiova nu a pierdut niciun proces legat de palmares şi cu atât mai puţin palmaresul în sine. În acţiunea introdusă la Tribunalul Dolj prin care Clubul Sportiv Universitatea Craiova cerea să se constate că palmaresul cuprins între perioada 1948-1992 îi aparţine de drept instanţa a decis să respingă cererea fără a motiva această hotărâre până în prezent.

Motivul pentru care noi credem că s-a luat această hotărâre este că instanţa a decis că nu are calitatea de a judeca această cerere, palmaresul fiind o stare de fapt şi nu de drept. (...) 

Palmaresul va aparţine întotdeauna celor ce l-au făcut. În cazul nostru Clubul Sportiv Universitatea Craiova, de drept public, înfiinţat în 1948. Acesta, împreună cu Craiova Maxima, autorităţile locale şi un grup de investitori au dat girul pentru formarea unei echipe de fotbal care să continue tradiţia echipei de fotbal “Ştiinţa Craiova”.”, se arată în comunicatul clubului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel