Data publicării:
Adrian-Marius Dobre a fost numit director interimar la UNIFARM
Adrian-Marius Dobre este noul director interimar al Companiei Național UNIFARM. Acesta a fost purtător de cuvânt al PSD și secretar de stat în Ministerul Muncii.
Adrian - Marius Dobre a fost numit director interimar al Companiei Naționale UNIFARM. Decizia numirii sale nu a fost încă publicată în Monitorul Oficial sua pe site-ul companiei. Dobre a îndeplinit funcțiile de purtător de cuvânt al PSD și secretar de stat în Ministerul Muncii.
Surse din Ministerul Sănătății au confirmat pentru DC Medical numirea lui Adrian-Marius Dobre în fruntea UNIFARM.
Conform CV-ului depus pe site-ul Ministerului Muncii, unde a deținut funcția de secretar de stat în perioada 215-216 și 2017-2021, Adrian - Marius Dobre a absolvit, Academia de Studii Economice, București, Facultatea de Finanțe, Bănci și Burse de Valori, și deține mai multe mastere: Marketing și Comunicare (ASE), Master of Business Administration (Open University UK), Securitate și Apărare Națională, Universitatea Națională de Apărare „Carol I” și – Relații Internaționale și Studii de Securitate, Universitatea “Lucian Blaga”, Sibiu.
Decizia de numire nu a fost publicată deocamdată în Monitorul Oficial, la Registrul Comerțului sau pe site-ul UNIFARM. Mai multe puteți citi pe DC Medical.
VEZI și: Fostul șef UNIFARM, încă un dosar de CORUPȚIE
Fostul șef UNIFARM, Adrian Ionel, este vizat într-un alt dosar de corupție. Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secția de combatere a corupției au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 04 decembrie 2020, a inculpatului Ionel Eugen Adrian, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.
VEZI și: Doza booster, obligatorie și în România? Guvernul decide astăzi valabilitatea certificatelor verzi
Astăzi, 2 februarie, Guvernul decide dacă şi România va adopta norma impusă de Comisia Europeană care constă în obligativitatea dozei booster, conform Digi24. Dacă se va lua această decizie, și în România vor expira certificatele verzi pentru cei care au mai mult de 9 luni de la rapel. Vom vedea și-n ce condiții.
”E o decizie de sănătate publică pe care o vom discuta la nivelul Guvernului și CNSU în funcție de contextul epidemiologic de moment. Comisia Europeană a comunicat deja statelor membre că certificatul de călătorie e valabil după încheierea schemei de vaccinare 270 de zile, iar doza booster prelungește pe termen nedefinit valabilitatea acestuia. (…) Dacă vrei să circuli în spațiul UE, respecți regulile de circulație din spațiul UE. Faptul că există o uniformizare la nivel european e un lucru bun”, este opinia publică a Ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila. La începutul lunii, certificatele celor fără doza booster au expirat la nivelul UE.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News