Adrian Gheorghe, preşedintele CNAS, vine la DC NEWS TV - informaţiile zilei
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 08 iun, 13:11
WhatsApp
Adrian Gheorghe, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, vine la interviurile DC NEWS. 

Interviul va fi difuzat pe DC NEWS, DC NEWS TV şi DC MEDICAL, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale site-urilor menţionate, marţi, 8 iunie 2021, de la ora 14:00. 

Rămâneţi alături de noi! 

Adrian Gheorghe, preşedinte CNAS din ianuarie 

Numirea s-a făcut la propunerea ministrului sănătății, Vlad Voiculescu. Adrian Gheorghe are 35 de ani și a lucrat din 2018 ca economist în domeniul finanțării sănătății la Departamentul de epidemiologie și boli infecțioase la Imperial College London.

G Ad:

A lucrat timp de doi ani la London School of Hygiene and Tropical Medicine, cercetător în evaluare economică în Departamentul de Sănătate Globală şi Dezvoltare. Între 2015 şi 2018, Gheorghe a lucrat ca “economist în sănătate” la Oxford Policy Management, o firmă de consultanţă în dezvoltare internaţională care îşi propune să ajute ţările cu venituri mici şi mijlocii să atingă creşterea economică şi să reducă sărăcia prin reforma politicilor publice.

El are un doctorat la Universitatea din Birmingham și a mai făcut parte din echipa lui Vlad Voiculescu și în primul mandat al acestuia la conducerea Ministerului Sănătății în Guvernul Cioloș.

Printr-o altă decizie a premierului, Adela Cojan a fost revocată din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, relatează Agepres.

Totodată, premierul Florin Cîțu a decis revocarea Cameliei Ghiveciu din calitatea de membru al Consiliului de Administraţie al CNAS.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro