Adrian Enache, mesaj de Ziua Națională: Le-aș spune românilor să se spele doar pe mâni, nu și pe creier
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Adrian Enache, mesaj de Ziua Națională: Le-aș spune românilor să se spele doar pe mâni, nu și pe creier / Foto: Facebook Adrian Enache
Adrian Enache, mesaj de Ziua Națională: Le-aș spune românilor să se spele doar pe mâni, nu și pe creier / Foto: Facebook Adrian Enache
Adrian Enache a transmis românilor un mesaj de Ziua Națională a României.

Interpretul Adrian Enache a transmis un mesaj de Ziua Națională a României. Acesta susține că românii au nevoie de stabilitate.

"Eu spun despre aceste lucruri în fiecare zi. Mie nu-mi trebuie 1 Decembrie să le spun românilor să se iubească, să fie mai buni. Românului îi lipsește clarviziunea, pentru că toată lumea îl înnebunește, unii îi spun hăis, alții cea. Românul are nevoie de stabilitate, el este talentat, este  sufletist, nativ iese în evidență și am demonstrat asta, de-a lungul timpului, prin marile noastre personalități care au schimbat lumea.

Avem români care ocupă funcții cheie la NASA, manageri de top la Las Vegas. Sunt foarte valoroși si bine văzuți. Israelul, de exemplu, în proporție de  80%, este ridicat de români. Le-aș spune românilor să se spele doar pe mâni, nu și pe creier." a transmis Adrian Enache, la ediția specială dedicată lansării posturilor Realitatea Sportivă și Realitatea Star.

Diana, fiica lui Adrian Enache, primele detalii despre iubitul său: L-am ținut secret trei ani ca să treacă testele

Diana Enache a vorbit deschis despre iubitul său cu care a decis să se afișeze abia după trei ani.

"L-am ținut secret vreo trei ani ca să treacă testele și abia după vreo 3 ani și jumătate am apărut și noi pe social media. Nu pun foarte mult preț pe asta, nu am fost niciodată adepta expunerii vieții private, mai ales având copilăria pe care am avut-o și văzând ce înseamnă expunerea asta, cu sau fără voia ta, de asta am preferat tot timpul să îmi țin relațiile ascunse, iar asta cu „the one” cred că e relativă. Trebuie să îți răspund peste vreo 20-30 de ani. Fiecare etapă a vieții are farmecul ei!

Ne înțelegem foarte bine, ne completăm perfect și chiar dacă avem anumite discuții în contradictoriu am învățat să fim maturi și să ascultăm părerea fiecăruia pentru că este un lucru normal să fim diferiți, să nu fim la fel. Nu suport cuplurile alea care spun „Da, mamă, cum spui tu, mamă!” sau „Da, tati! Așa facem!”. Nu, cred că e normal să ajungi undeva la mijloc, prin discuție și prin maturitate. Eu cred că e foarte bine ca într-o relație să fii diferit pentru că așa te și completezi și înveți de la celălalt. Dacă ar fi la fel, ar fi monotonie!", a spus Diana Enache. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel