Adrian Enache, înșelat de Iuliana Marciuc? "A existat o poveste... depinde ce înseamnă a înșela"
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Iuliana Marciuc "a dat din casă" în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache se remarcă drept unul dintre cele mai solide cupluri din industria showbiz-ului din România, chiar dacă parcursul lor împreună a fost presărat cu diverse încercări. Inițial, legătura lor a fost umbrită de faptul că ambii erau căsătoriți, iar zvonurile privind o posibilă apropiere între Iuliana Marciuc și fosta soție a lui Adrian Enache au făcut deliciul presei, la un moment dat.

Prezentă în emisiunea "40 de întrebări" cu Denise Rifai, Iuliana Marciuc a amintit și de relația ei cu fosta soție a lui Adrian Enache, respingând ferm speculațiile despre orice tensiune. Aceasta a subliniat că între cele două femei a existat întotdeauna respect și fiecare și-a știut limitele.

"Cu omul de afaceri grec a existat o poveste..."

În plus, Iuliana Marciuc a abordat și zvonurile legate de o presupusă infidelitate, sugerând că ar fi avut o relație cu un om de afaceri din Grecia. Prezentatoarea TV a respins vehement aceste speculații, subliniind că dragostea dintre ea și Adrian Enache a fost întotdeauna autentică și că au trecut împreună peste toate provocările fără să fie nevoie ca unul sau altul să-și caute alinarea și înțelegerea în altă parte.

„Depinde ce înseamnă a înșela. Nu, nu am înșelat de multe ori, în nici un caz. (…) Cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în nici un caz nu s-a finalizat, așa cum a relatat presa”, a spus Marciuc.

Iuliana mărturisește că nu era prietenă cu soția lui Adrian Enache atunci când l-a cunoscut pe artist.

“Pentru mine, prietenia este extrem de importantă, am foarte mulţi prieteni adevăraţi, lucru cu care mă mândresc şi mă bucură asta. Prietenia se întreţine, nu o cunoasteam pe soţia lui Adrian când l-am cunoscut pe el. S-a întâmplat la mare, atunci am vorbit prima oară cu el, nu fusesem la ei în casă, nu eram asociate, aşa cum spune presa. Lucrurile s-au întâmplat ulterior, este adevărat. Au fost nişte conjuncturi, dar prietenia înseamnă cu totul altceva.

Deci nu, nu am trădat pe nimeni! Nu îmi amintesc să fi rupt vreo prietenie, din contră. Am încercat mereu să aplanez conflictele, să comunic, să aflu ce s-a întâmplat. Cred în prietenia dintre femei când sunt asumate, când nu au o frustrare, când sunt la fel de frumoase în interior”, a mai spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel