Adrian Dobre: #rezist trebuie să fie alimentat cu intoxicare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Adrian Dobre, fostul purtător de cuvânt al PSD, a fost unul dintre invitații lui Ionuț Cristache, la TVR1, în emisiunea România9.

Problemele discutate au fost cele de mare actualitate, printre care și o posibilă amnistie fiscală, față de care Adrian Dobre a afirmat că:

”Ideea unei amnistii fiscale poate fi discutată, cu condiția să respectăm niște condiții minimale. Condiția minimală este aceea de a se asigura că într-adevăr cei care au niște bani în afară îi aduc în România și-i asumă ca proprietate și-i și investesc undeva. Indiferent unde. Dacă discutăm de amnistia penală, nu cred că este nici momentul, nici  locul, nici urgența, nici alt criteriu pentru a discuta de un asemena proiect în România, astăzi, acum. Dacă mă întrebați de chestiuni legate de zvonistică... Până la urmă mișcarea asta #rezist trebuie să fie și ea alimentată de un anumit tip de intoxicare. Legat de o eventuală ordonanță de urgență, m-a întrebat astăzi cineva: Păi cum, domnule, președintele Iohannis își face agenda pe baza zvonurilor de media?” a declarat Adrian Dobre în emisiunea România9, de la TVR1.

Vezi și: OUG, amnistie și grațiere. Răzvan Prișcă: E vorba aia cu fumul fără foc


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel