Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, imagine emoționantă: Dor de mami
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a transmis un mesaj sensibil, apărând într-o imagine alături de fiica lor.

"Există locuri în INIMĂ despre care nici măcar nu ştii că există, până când nu iubeşti un copil? Dor de Mami...", a scris acesta pe Facebook.

Iubitul Elenei Udrea nu este la primul mesaj transmis din Costa Rica, de când fostul ministru a fost arestat. Vineri, a intrat în direct la România TV, unde a făcut o serie de declaraţii despre cele întâmplate:

"Fetița este bine. Manâncă, face baie. Mă duc o dată pe zi și iau lapte de la Elena. M-am văzut cu ea ieri timp de 10 minute. Bine nu este, pentru că este departe de fetița ei. Ar trebui să rămână optimistă să trecem peste această problemă (...) Cea mai mare îngrijorare a ei este ce face fetiţa iar noi i-am spus, într-o discuţie care a avut loc după arestare, că ne descurcăm cu ea şi să fie liniştită", a declarat Adrian Alexandrov, în direct, prin telefon, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Şeful biroului Interpol Costa Rica, Gustavo Chinchilla, a anunţat joi că Elena Udrea şi Alina Bica se află în acest moment în arest preventiv pentru două luni în centrul penal Vilma Curling în aşteptarea procesului de extrădare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel