Adopție Sorina. Mircea Diaconu: Vă dați seama unde suntem? Este demență!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mircea Diaconu
Mircea Diaconu
Mircea Diaconu reacționează în cazul adopției Sorinei, fetița de opt ani care s-a luptat cu o procuroare pentru a nu fi luată din familia în care a crescut. 

”La opt ani, nu mai e copil, discuți ca și cu un om mare, are dreptul la opinie. Din fericire pentru ea, acest copil s-a opus acțiunii statului. Putea să nu se opună sau să rabde sau să înghită, așa cum înghit atâția copii. Vă spun un lucru, poate l-am mai zis undeva, dar nu știu unde, pentru că sunt bulversat rău de subiectul acesta:  

A fost ziua unui prieten bun și soția lui mi-a spus: uite, vezi fetița de acolo- cam opt ani avea și stătea în brațele unor oameni de la masă - este copil adoptat, are o prietenă, care stă pe stradă cu ea și fac următorul lucru și una, și alta: merg pe stradă, fac poze cu vecinii, le iau telefoanele, își notează, pentru ca-n clipa în care vor veni să le ia- Vă dați seama ce e în sufletele lor? Așteaptă să fie luați!- să sune vecinii și să-i anunțe să le apere. Vă dați seama unde suntem? Este demență!

Din fericire pentru Sorina și pentru noi, doamna procuror a târât-o pe jos. Dacă nu s-ar fi întâmplat, n-am fi discutat și dramele acestea ar fi continuat” a spus Mircea Diaconu, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel