Adolescentă, snopită în bătaie de fostul iubit. Tânărul, lăsat LIBER. Gâdea a explodat: Este strigător la cer!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Captură foto Antena 3
Captură foto Antena 3
Realizatorul TV Mihai Gâdea s-a arătat revoltat față de o situație socială îngrozitoare. 

O adolescentă de 15 ani, din Turnu Măgurele, a fost snopită în bătaie de fostul ei iubit, un tânăr cu 2 ani mai mare. Calvarul tinerei a început în urmă cu câteva luni, când, după ce a început o relație cu băiatul de 17 ani, și-a dat seama, două luni mai târziu, că acesta este foarte violent.

Violențe pe linie, dar instanța nu-l consideră un pericol

În momentul în care a decis să se despartă de el, au început amenințările, urmăririle și chiar violențele. Prima victimă a băiatului a fost tatăl fetei, pe care l-a lovit cu un obiect în față, în luna aprilie. Recent, în 10 mai, el a bătut-o pe fosta lui prietenă atât de rău, în plină stradă, încât adolescenta a fost transferată la București, cu fața desfigurată. Gelozia, dar și decizia fetei ar fi fost motivele invocate. Băiatul a stat doar o noapte reținut. A revenit acasă, acolo unde are o bunică. Seara trecută, acesta a băut și a început să devină violent și cu propria bunică. Femeia a sunat la 112, iar băiatul a ajuns din nou în fața polițiștilor la audieri. Autoritățile au găsit ca măsură să îl aducă pe copil în centrul DGASPC. El va avea însă un regim deschis, asta înseamnă că poate ieși oricând din centru doar pe baza unui aviz, conform Observator

Conform sursei citate, adolescenta are nevoie de operaţie de reconstrucţie facială. Întregul atac a fost surprins pe o cameră de supraveghere. 

Mihai Gâdea a răbufnit în fața acestui caz

La această știre, realizatorul TV Mihai Gâdea a reacționat vehement, arătându-se șocat că o instanță din România a decis că acest băiat, cunoscut deja de poliție pentru violența sa, nu reprezintă un pericol. Jurnalistul Antena 3 a subliniat, în același timp, că în acest caz nu vorbim despre intervenția vreunei persoane cu influență, ci pur și simplu despre decizia unei instanțe care nu-l vede pe acest băiat violent ca fiind un pericol. ”Snopește în bătaie pe cine prinde și este lăsat în libertate. Este strigător la cer!” a conchis Mihai Gâdea. 

Tânărul, conform sursei citate, este cercetat în patru dosare penale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel