Adolescentă salvată dintr-o fântână dezafectată
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
O adolescentă în vârstă de 15 ani a fost salvată de pompieri, joi seara, dintr-o fântână dezafectată din municipiul Caracal, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Fântâna în care a fost găsită fata este situată în zona staţiei CFR Caracal, are o adâncime de şase metri, iar nivelul apei este de circa 30-40 de centimetri.

"Pompierii Detaşamentului Caracal, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD, au intervenit în municipiul Caracal, la gara CFR, pentru salvarea unei minore dintr-o fântână nefuncţională. În momentul sosirii echipajelor, adolescenta în vârstă de 15 ani, din municipiul Caracal, a fost găsită conştientă, la o adâncime de circa şase metri, diametrul fântânii fiind de numai 60 de centimetri", a declarat Băsăşteanu.

Adolescenta a fost scoasă de pompieri conştientă, prezentând o hipotermie uşoară.

"Pacienta a fost preluată de echipajul SMURD, conştientă, fără urme vizibile de traumă, cu hipotermie uşoara şi a fost transportată la CPU Caracal", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel