ADMITERE POLITEHNICĂ 2017. Tot ce trebuie să știi despre admiterea la Politehnică
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Mii de tineri se luptă să intre la facultăţile din Bucureşti care pregătesc ingineri, meseria despre care spun că nu scoate şomeri. Iată ce trebuie să știi despre admiterea la Politehnică.

ADMITERE POLITEHNICĂ. Plata taxei de înscriere la admitere se poate face online prin completarea unui formular, disponibil la adresa: www.po.unibuc.ro. Mai mult, candidaţii beneficiază de trei zile gratuite de cazare în căminele Universităţii din Bucureşti.

ADMITERE POLITEHNICĂ. Actele necesare pentru completarea dosarului de înscriere pentru studii universitare de licenţă sunt următoarele:

- fişă-tip de înscriere, diplomă de bacalaureat / adeverinţă eliberată de instituţia de învăţământ (în cazul liceelor la care nu s-au eliberat diplomele pentru promoţia 2017) sau diplomă echivalentă cu aceasta, diploma de olimpic, în copie (în cazul candidaţilor care se înscriu ca olimpici)

-certificatul de naştere, în copie certificată conform cu originalul

- adeverinţă medicală-tip

- trei fotografii 3/4 cm

- C.I sau paşaport în copie

- documentul de recunoaştere a studiilor efectuate în afara României, conform prevederilor legale în vigoare la data înscrierii

- chitanţa de plată a taxei de înscriere la concursul de admitere.

ADMITERE POLITEHNICĂ. Înscrierea la admitere se face la sediile facultăţilor Universităţii din Bucureşti.

ADMITERE POLITEHNICĂ. Data limită pentru înscrierea la facultăţile Universităţii din Bucureşti este 25 iulie, iar ultimele rezultate ale examenelor de admitere se vor afişa la data de 29 iulie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel