Administrația Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în programele derulate de instituție
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Iluminat Public, Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități, Rabla Clasic, Eficiență energetică în clădiri publice, Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare (PNRR) și Casa Verde Fotovoltaice au fost publicate pe site-ul AFM.

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Iluminat Public, Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități, Rabla Clasic, Eficiență energetică în clădiri publice, Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare (PNRR) și Casa Verde Fotovoltaice, în urma ședinței comitetului de Avizare din 16.03.2023.

În cadrul „Programului Iluminat Public” a fost publicată o nouă listă care conține 113 dosare acceptate și 7 contestații aprobate.

Pentru „Programul Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități” a fost publicată o nouă listă conținând 89 de dosare acceptate.

Pentru „Programul Rabla Clasic” au fost publicate 14 dosare acceptate pentru 20 autovehicule în valoare de 244.500 lei și 9 contestații aprobate pentru 134 autovehicule în valoare de 1.002.000 lei.

În cadrul „Programului Eficiență energetică în clădiri publice” a fost publicată o nouă listă care conține 4 dosare acceptate și 1 contestație aprobată.

Referitor la “Programul Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare finanțat” din PNRR a fost publicată o nouă listă conținând 3 dosare acceptate în valoare de 44.426.528.65 lei depuse de URBAN S.A., APĂ - CANAL ILFOV S.A. și SERVICIUL APĂ - CANAL LUGAȘU DE JOS pentru branșarea la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare a 4.753 de gospodării.

De asemenea, în cadrul „Programului Casa Verde Fotovoltaice” a fost publicată o nouă listă care conține 47 de contestații aprobate.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Iluminat Public, Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități, Rabla Clasic, Eficiență energetică în clădiri publice, Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare (PNRR)  și Casa Verde Fotovoltaice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel