Adio ProSport! Tolontan scrie necrologul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cătălin Tolontan
Cătălin Tolontan

Jurnalistul GSP Cătălin Tolontan scrie necrologul pentru ProSport, după ce Mediafax a anunțat că ediția tipărită a ziarului de sport din trustul Pro nu va mai apărea zilnic începând cu 9 decembrie, urmând să apară ca supliment al publicației Ziarul Financiar.

Iată ce a scris Cătălin Tolontan pe blog, la aflarea veștii:

"Am lucrat la ProSport din 1997 și pînă în 2003. Au fost ani de efort sălbatic, alături de oameni  incredibil de talentați și dedicați. Astăzi, la altă vîrstă și în altă epocă, dacă m-aș supune o singură lună ritmului de 16 ore de muncă pe zi, 7 zile din 7, m-aș epuiza de la prima încercare.

Anunțul de azi nu a fost o surpriză pentru lumea presei. Informația plutește de ceva vreme și, spre deosebire de alți manageri mai puternici, care au declarat că nu au nici o emoție să renunțe ediția tipărită a ProSport și să rămînă pe site, mărturisesc că eu am emoții.

Acum, pot spune doar atît: într-un moment în care atîția stau în genunchi, ProSport a fost un ziar care a trăit și a murit în picioare. Faptele sale bune îl vor însoți în noua viață digitală".

Vezi și: Bombă în presa tipărită: Un cotidian important nu va mai apărea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel