Adina Elena Niculae, înlocuitorul lui Ioan Niculae la Astra. "E enciclopedie de fotbal"
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 22 feb, 16:03
Adina Elena Niculae este fiica lui Ioan Niculae. Sursa: Facebook
Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, astfel că locul său la conducerea clubului de fotbal Astra Giurgiu a fost luat de fiica sa, Adina Elena Niculae, în vârstă de doar 31 de ani. 

Tânăra a fost lăudată de Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, care spune că va avea rezultate mai bune decât tatăl său. 

„Eu o cunosc pe Adina de când s-a născut, a crescut sub ochii mei, e o fată foarte deșteaptă și cu picioarele pe pământ. Va avea poate rezultate mai bune decât a avut Ioan Niculae. Dani Coman este un băiat așezat, un bun conducător, cu experiență de ani de zile, nu e un tip conflictual, iar eu îl apreciez foarte mult. El a ținut această echipă să supraviețuiască.

(n.r – Adina Niculae) A fost la meciuri de când s-a născut. A fost luată de Ioan Niculae peste tot. E enciclopedie de fotbal, știe mult fotbal. E o fată foarte deșteaptă, o cunosc bine de tot. Rețineți! O fată foarte deșteaptă. Adina e o fată și cuminte, dar și cu bani”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Prosport

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro