Adina Elena Niculae, înlocuitorul lui Ioan Niculae la Astra. "E enciclopedie de fotbal"
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 22 feb 2021, 16:03
WhatsApp
Adina Elena Niculae este fiica lui Ioan Niculae. Sursa: Facebook
Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, astfel că locul său la conducerea clubului de fotbal Astra Giurgiu a fost luat de fiica sa, Adina Elena Niculae, în vârstă de doar 31 de ani. 

Tânăra a fost lăudată de Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, care spune că va avea rezultate mai bune decât tatăl său. 

„Eu o cunosc pe Adina de când s-a născut, a crescut sub ochii mei, e o fată foarte deșteaptă și cu picioarele pe pământ. Va avea poate rezultate mai bune decât a avut Ioan Niculae. Dani Coman este un băiat așezat, un bun conducător, cu experiență de ani de zile, nu e un tip conflictual, iar eu îl apreciez foarte mult. El a ținut această echipă să supraviețuiască.

(n.r – Adina Niculae) A fost la meciuri de când s-a născut. A fost luată de Ioan Niculae peste tot. E enciclopedie de fotbal, știe mult fotbal. E o fată foarte deșteaptă, o cunosc bine de tot. Rețineți! O fată foarte deșteaptă. Adina e o fată și cuminte, dar și cu bani”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Prosport

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro