Adina Anghelescu: Se vrea ”capul lui Ponta”, prin măsurile DNA la adresa lui Rușanu și Chițoiu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta-chitoiu
ponta-chitoiu

Jurnalista Adina Anghelescu Stancu este de părere că prin reținerea de către DNA a președintelui ASF, Dan Radu Rușanu, și prin solicitarea de începere a urmăririi penale în cazul fostului ministru al Finanțelor, Daniel Chițoiu, se urmărește de fapt ”capul” premierului Victor Ponta.

”În ce privește dosarul ASF, părerea mea este că asistăm la un spectacol inedit, cu gladiatori USL, în arena DNA-ului. Cineva, un <împărat> care, ca să-și satisfacă sadismul, rânjește ori de câte ori țâșnește sânge din unul sau din altul dintre cei chemați la DNA, adică din spectrul politic al USL-ului.

(...) E Daniel Chițoiu acum, e Dan Radu Rușanu - lider de marcă în PNL, nu putem spune că e un traseist venit ieri în PNL. Deci persoane care au atenționat asupra modului în care s-a comportat abuziv președintele țării. (...) Daniel Chițoiu a spus de Ghețea, de la CEC, și de faptul că a fost sunat de președintele Traian Băsescu, pentru a-l lăsa pe Ghețea să rămână la CEC. Dan Radu Rușanu, când a ieșit de prima oară, după ce a fost la finele săptămânii trecute chemat de DNA, a spus că acesta în opinia lui este un avertisment politic în primul rând, pentru faptul că ASF-ul a pocnit în ASTRA - adică dl Adamescu, adică interese financiare ce priveau susținerea unei prese de o anumită coloratură.

Însă, părerea mea este alta. Părerea mea este că se urmărește capul lui Ponta. Și de ce spun asta? Pentru că dacă vă veți uita la această Ordonanță, care pare a fi miza cea mare dacă vreți, obiectul infracțiunii, pentru toți cei din dosarul ASF, veți vedea că această OUG, 94/2013, emisă în urma ședinței de Guvern din 16.10.2013, este semnată de premierul Victor Ponta și contrasemnată de doi miniștri - un ministru plin, dl Chițoiu, și vicepremier totodată, și ministrul delegat, dl Liviu Voinea, care și el va fi chemat la DNA, zilele astea”, a declarat jurnalista Lumea Justiției în ediția de marți a emisiunii ”100 de minute”, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel