Adina Anghelescu, CEARTĂ cu Tonel Pop: Faceți lecții de drept cu mine? Mai poate vorbi cineva de dvs?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Jurnalista Adina Anghelescu s-a contrat puternic cu avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, după ce avocatul a intervenit, în mod repetat, peste aceasta, în timpul intervenției telefonice la Antena 3. 

În mod repetat Adina Anghelescu i-a cerut avocatului Tonel Pop să fie galant și s-o lase să-și ducă ideea până la capăt. Avocatul a afirmat că el a fost cel care nu și-a putut duce ideea până la capăt. 

După ce avocatul a afirmat inițial că nu a înțeles de ce ancheta ”Caracal” se află la DIICOT, Adina Anghelescu a precizat că ”există un document al Consiliului Europei și recomandările Consiliului de Miniștri, care spune că dacă eu te iau pe tine acum și te sechestrez, te țin la mine acasă, te primesc, te găzduiesc în scopul exploatării tale, că acolo se și...”

”Ce înseamnă exploatare, doamnă?” a intervenit Tonel Pop. 

”Iarăși interveniți! Dl Tonel, dar mai poate vorbi cineva de dvs?” a întrebat Adina Anghelescu. 

”V-am întrebat ce înseamnă exploatare” a întărit Tonel Pop. 

Adina Anghelescu a explicat: ”Exploatare înseamnă și sexuală, și când îl pui la muncă, ș.a.m.d. Faceți acum lecții de drept cu mine?”. 

”Nu, nu este adevărat. Vă trimit legislația” a spus avocatul familiei Melencu. ”Nu e adevărat? Vă trimit documentul!” i-a replicat jurnalista. 

”Credeți-mă că am citit mai mult drept decât dvs” i-a mai spus avocatul. ”Și pe mine credeți-mă că vă trimit documentul, dacă nu l-ați citit, vi-l trimit” a conchis Adina Anghelescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel