Adina Alberts CERE bani de la oameni. Viorel Cataramă, soțul său: Eu nu sunt filantropul României!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Viorel Cataramă
Sursă foto: Facebook Viorel Cataramă
Adina Alberts, estetician, căsătorită cu omul de afaceri Viorel Cataramă, spune că este epuizată și cere bani de la oameni. Soțul său a intervenit pentru a-i lua apărarea.

Cererea Adinei Alberts a stârnit un val de reacții negative din partea opiniei publice. Esteticianul cere donații pe Facebook și a dat și un link pe care oamenii care vor să-i trimită bani îl pot accesa, deși nu pare să ducă lipsă de bani. Omul de afaceri Viorel Cataramă i-a luat apărarea.

VEZI ȘI: Adina Alberts CERE DONAȚII. Esteticianul, căsătorită cu omul de afaceri Viorel Cataramă, spune că e epuizată și are nevoie de bani

"Soția mea nu se luptă cu sistemul. Soția mea are o asociație caritabilă, care, ca orice asociație caritabilă, trăiește din donații, din sponsorizări, cu sumele de bani pe care le colectează. Sunt stupefiat de discuțiile care apar. Păi orice asociație, orice fundație caritabilă trăiește din donații. (...) Vreau să vă spun că în 24 de ore soția mea a strâns o sumă impresionantă din donații. Eu sunt unul dintre cei care a contribuit cu donații, dar eu nu sunt filantropul României. Am și eu o sumă de bani pe care o pot da pentru activități caritabile. Eu nu pot să ajut toată România și nu e cazul meu. Nu sunt Guvernul României. Când voi fi Guvernul României, o să arăt cum pot fi administrați corect banii în folosul societății.", a spus Viorel Cataramă la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Adina Alberts cere donații pentru a da jos pandemia. ”Să ne spună cât a primit de la Politi ca să știm câți bani să-i dăm!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel