Data publicării:

Adi Mutu: „Este un nou început“. Lucescu jr. nu demisionează

Autor: DCNews Team | Categorie: Sport
WhatsApp
mutu-romania-bosnia
mutu-romania-bosnia

Căpitanul echipei naţionale a României, Adrian Mutu, a declarat că “tricolorii” a făcut un meci aproape perfect şi că speră să se obţină calificarea la Euro 2012, după ce au învins Bosnia cu 3 la 0..

„Am reuşit o partidă foarte bună. Am jucat numai pe atac şi am ţinut echipa sus. Nu i-am lşsat pe bosniaci să iasă din jumatatea lor. Cred că am făcut un meci aproape perfect. Eu cred că această echipă are calităţi şi mult talent, dar are nevoie de încredere şi unitate. Dacă vom fi uniţi vom reuşi să ne calificăm. Sper ca acest meci sa fie un nou început pentru reprezentativa României, ne-am dat drumul la joc“, a spus Mutu la TVR.

Răzvan Lucescu era satisfăcut de jocul echipei. „Diferenţa a fost făcută de ambiţia şi dăruirea noastră. Am făcut un presing agresiv datorită sprijinului fantastic pe care l-am avut pe acest stadion. A mai contat că şi echipa Bosniei a tratat cu mare uşurinţă acest joc. Ei erau convinşi că vor câştiga sau că vor lua măcar un punct“, a spus Răzvan Lucescu.

Selecţionerul a spus că nu vrea să comenteze zvonurile că ar demisiona: „Refuz să comentez orice bîrfă de acest gen. Astăzi trebuie doar să ne bucurăm de victoria României, doar asta contează“.

Citeşte şi:

România învinge Bosnia cu 3 la 0. Mutu şi Marica autorii golurilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel