Adevărul spus de un jurnalist: Mulți îl consideră sociopat. Nu vrea să știm că a salvat vieți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Un mesaj rece anunța că Adrian Despot este bine, după incendiul din Club Colectiv, unde a fost prezent. "Din fericire, a ajuns întreg acasă", scria pe pagina sa de Facebook. 

Din destăinuirile unui cameraman, Adrian Despot nu era ok. Printre imagini dramatice, Mario Ionescu, operator la PRO TV, a scris: "Am ajuns în gang, unde m-a întâmpinat Adrian Despot, era ars, plin de negreală pe ochi, căra un tânar ars, a început să urle la mine să las camera și să car oameni! M-am blocat și mi-au dat lacrimile ("ce meserie ingrată am" a fost primul gând și mi s-a făcut scârbă de mine)".

Adrian Despot tace, însă cei care l-au văzut și prietenii lui vorbesc. Ei spun povestea unui erou, aparent arogant, care a salvat vieți după incendiul din Club Colectiv. 

"Mulți îl considera un sociopat, arogant sau ciudat. O fi puțin din toate, dar în primul rând, el este un om. Un om care astăzi tace. Nu vrea să știm că a salvat vieți, nu vrea recunoștință, nu vrea nimic în schimb. Ba da, cred că vrea ceva, vrea dreptate și ăsta este singurul lucru pe care l-ar urla din răsputeri. O fac și eu si ar trebui să o facem cu toții. Să urlăm în fața nedreptății de fiecare dată când ea ne lovește în suflet. Eu sunt hotărât să urlu! Cum? Încă nu știu. Dar vă promit că o voi face și că nu voi fi singur! Chiar dacă o sa te supăr, eu îți multumesc, Adrian!", a scris Virgil Ianțu, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel