Adevărul Holding ar putea fi preluat de Cristian Burci
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
burci
burci

Cristian Burci este interesat de preluarea trustului de presă Adevărul Holding al lui Dinu Patriciu, o decizie finală putând  fi luată cel mai devreme în a doua parte a lunii septembrie, potrivit unui comunicat al holdingului.

Conducerea editorială a holdingului Adevărul şi Cristian Burci au purtat primele discuţii, după anunţul oficial al celui din urmă privind interesul său de a prelua trustul de presă deţinut de omul de afaceri Dinu Patriciu.

 "Cristian Burci şi-a precizat cu această ocazie intenţia de a cumpăra Adevărul Holding, menţionând că a semnat deja acordul care-i permite, conform legii, începerea negocierilor oficiale. El a adăugat că nu s-a ajuns încă la finalizarea tranzacţiei, fapt pe care îl consideră realizabil în următoarele zece zile. La rândul său, conducerea editorială Adevărul Holding a menţionat că ziarele, revistele şi toate celelalte produse media ale trustului vor continua să promoveze aceleaşi valori pe care le-au împărtăşit constant publicului cititor", se mai spune în comunicatul Adevărul Holding.

Cristian Burci a declarat miercuri, pentru Mediafax, că a semnat primele documente pentru preluarea Adevărul Holding de la Dinu Patriciu, precizând însă că finalizarea tranzacţiei depinde de rezultatele unei analize a actelor companiei, dar şi de discuţiile viitoare cu creditorii trustului.

Despre situația financiară, Cristian Burci a declarat că  nu vrea să comenteze acest aspect până când   nu va finaliza analiza documentelor companiei. "Noi am început analiza documentelor şi nu aş vrea să comentez până nu vedem exact care este situaţia. Cred că în această perioadă sunt extrem de importante discuţiile pe care le vom purta şi cu partenerii şi cu creditorii (Adevărul Holding, n.r.)", a mai spus Burci.

 Întrebat dacă este posibil ca, după analiza din aceste zece zile, să se retragă din negocierile pentru preluarea Adevărul Holding, Cristian Burci a spus: "Există întotdeauna această posibilitate în orice tranzacţie".

 "Mai sunt două momente importante: semnarea contractului final de achiziţie şi aprobarea Consiliului Concurenţei", a continuat Burci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel