Adevărul despre Simona Halep. Adversara din semifinală dă cărțile pe față
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Flavia Pennetta, adversara Simonei Halep din semifinală de la US Open 2015, a făcut o analiză după meciul româncei cu Victoria Azarenka.

"Halep pare că nu e la fel de puternică precum Vika (Victoria Azarenka n.r.), dar de fapt este. Cred că e mult mai puternică. Ca să reușești o lovitură direct câștigătoare împotriva ei, trebuie să termini punctul de șapte ori. E mereu acolo, mingea vine mereu înapoi de la ea. Cred că va fi un maraton meciul cu ea", a spus Flavia Penneta, citată de Digi Sport.

"Toată lumea se așteptă la atât de multe din partea ei. A avut două luni în care îi era teamă de orice, dar acum și-a revenit și joacă la fel de bine la începutul anului, e concentrată și are multă ambiție", a mai spus Flavia Pennetta.

Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2, s-a calificat miercuri noapte în semifinalele de la US Open 2015, după un meci extraordinar reușit în fața Victoriei Azarenka, locul 20 WTA. Românca s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-4. În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe italianca de pe locul 26 WTA, Flavia Pennetta. 

VEZI ȘI: Simona Halep, reacție de zile mari după meciul cu Victoria Azarenka

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel