Adevărul despre ”reducerea de prețuri cu care se mândrește Clotilde Armand”. Dan Podaru dezvăluie cum l-a sfidat pe Nicușor Dan: Trăim mai prost într-un sector mai murdar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
În timp ce Sectorul 1, cel mai bogat sector al Capitalei, și-a câștigat, în mandatul de primar al lui Clotilde Armand, ”reputația” de cel mai murdar din București, edilul se laudă cu reducerea prețurilor pentru curățenie, după un lung război. 

Ce nu spune primarul Clotilde Armand este că a înjumătățit frecvența de curățenie în Sector, conform consilierului local Dan Podaru. Prin urmare, ar fi fost și culmea să plătească mai mult! Deci mai puțină curățenie, mai puțini bani. 

Gunoi Sector 1/ foto cititor dcnews, arhivă: 

”Există un document public transmis de la nivelul Consiliului General al Municipiului București, adică de la Primăria condusă de Nicușor Dan în care Primarul General cerea triplarea frecvențelor operațiunilor care se desfășoară pentru curățenie. Una dintre acestea care a venit în scris cerea triplarea spălării străzilor și explica, printr-un studiu științific cum se reduce poluarea în București astfel.

Acest lucru nu a fost respectat de către actuala conducere a primăriei și toate aceste frecvențe de curățenie au fost înjumătățite. Deci reducerea de prețuri cu care se mândrește Clotilde Armand nu este o reducere reală a prețurilor, ci o reducere a frecvențelor. Trăim mai prost într-un sector mai murdar și cu o mai mare poluare. Am văzut că-n ultimele declarații spune că a redus poluarea, lucru neadevărat.

Nu a redus absolut nimic, reducând măturarea, spălarea, strângerea gunoaielor stradale la jumătate, afectând viața cetățenilor. Este o formă de manipulare a cetățenilor prin declarațiile politice pe care le face. Împotriva lor sunt chiar declarațiile transmise chiar de la nivelul Primăriei Capitalei, de către Nicușor Dan, care cerea triplarea operațiunilor pentru sănătatea cetățenilor din București” a spus Dan Podaru, consilier local PNL Sector 1. Acesta a venit, în redacția DCNews cu documente justificative

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel