Data actualizării:
Data publicării:

ADEVĂRUL despre Raed Arafat. Ce se întâmplă chiar ASTĂZI

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Astăzi este un moment special pentru secretarul de stat din MAI și șeful DSU, Raed Arafat. 

Zilnic este pe agenda publică, sunt reacții, știri. Este căutat să dea răspunsurile cele mai arzătoare și explicațiile cele mai complicate. Urât și iubit, în același timp, indispensabil și nedorit, dar omul pe care s-au bazat și unii, și alții, indiferent de tabăra în care s-au aflat. A fost în prima linie în timpul tuturor nenorocirilor. A salvat și a fost făcut vinovat. Împarte lumea în două, în ce-i care-l susțin și-n cei care nu-l mai vor, dar, în final, toți au nevoie și se sprijină pe el, omul care a creat un sistem performant de salvare în România, de la care Europa ia lecții. 

Astăzi este doar despre el, omul care de peste 30 de ani se luptă pentru toți ceilalți, necunoscuți, în cele din urmă, și uniți de nevoia de a fi salvați, este despre Raed Arafat, omul. 

Raed Arafat, născut în 24 mai 1964, este un medic român de origine palestiniană, născut în Siria, specializat în anestezie-terapie intensivă. A venit în România încă de la 16 ani, mânat de unica dorință a salvării. Baza SMURD a pus-o în septembrie 1990 și de atunci ne tot salvează. 

Și mulți se întreabă, criticând, cum poate un întreg sistem să depindă de un singur om, cine e Raed Arafat în cele din urmă? Poate că e omul care a iubit atât de mult ce a făcut și ce continuă să facă încât n-a știut să învețe acel sistem să trăiască fără el, fiindcă nu și-a imaginat că, vreodată, cineva i-ar spune că nu mai e locul lui acolo. Cine n-a fost salvat de SMURD, cine n-a avut o rudă, un prieten salvat de SMURD să arunce primul piatra! 

Astăzi, Raed Arafat împlinește 56 de ani, din care mai bine de 30 i-a trăit pentru români. Redacția DCNews îi transmite un sincer ”La mulți ani!” alături de noi, toți românii care ne bazăm pe el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel