Adevărul despre autostrăzi. Narcis Neaga: La 20 milioane de locuitori...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Narcis Neaga a vorbit despre situația autostrăzilor, în cadrul dezbaterii UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019, organizată de Trustul de presă DC Media Group.

 "În ceea ce priveşte construcţia de autostrăzi, există o informaţie EUROSTAT care spune că în fiecare stat UE la un milion de locuitori pot fi în lucru 6 k de autostradă într-un an. În România existând 20 de milioane de locuitori, ar trebui să avem în lucru 120 de km de autostradă. Actualemnte, în România, există în lucru peste 200 de km de autostradă. Deci suntem în acest trend ", a spus Narcis Neagă.

La evenimentul organizat de DC Media Group mai participă premierul Viorica Dăncilă și Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Niculae Bădălău, Ministrul Transporturilor.

De ce marile proiecte de investiții bat pasul pe loc, ce lipsește pentru ca România să dețină o infrastrucută performantă, care sunt viitoarele surse de finanțare pentru marile proiecte și care sunt sumele de care România are nevoie pentru a finaliza proiectele demarate până în prezent, sunt câteva dintre temele care vor fi abordate la dezbaterea organizată de DC Media Group.

Întreaga dezbatere poate fi urmărită LIVE, mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel