Adevărata mâncare sănătoasă. Sorin Minea: Dacă nu, te duci în spital
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sorin Minea, CEO al grupului de firme Angst, a vorbit, în cadrul emisiunii ”Jungla Urbană” de la DCNews, despre ceea ce consideră el, prin prisma vastei experienţe în industria alimentară, a fi adevărata mâncare sănătoasă. 

Adevărata mâncare sănătoasă este cea care este gătită şi nu prelucrată, cea care poate oferi celui care o consumă tot ceea ce are nevoie, în cantitatea în care are nevoie. Sorin Minea, CEO al grupului de firme Angst a povestit, în emisiunea "Jungla urbană" de la DC News despre ceea ce consideră el a fi o mâncare cu adevărat sănătoasă. 

"Şi în oraş omul trebuie să mănânce sănătos, iar cineva trebuie să se ocupe de acest lucru. [...] Toată lumea vrea să mănânce mâncare sănătoasă. Şi aud spunându-se că mâncarea sănătoasă nu are E-uri. Dar dacă îl întrebi ce e cu acele E-uri nu ştie să-ţi spună. Mâncare sănătoasă înseamnă acea mâncare care să-mi aducă tot ceea ce am nevoie, în cantitatea în care am nevoie.

Pentru asta trebuie să fiu informat în clipa în care o cumpăr, dar în acelaşi timp trebuie să mă duc cu bucuria de a mânca. Dacă nu, te duci în spital, îţi pune o perfuzie, îţi introduce în ea ce trebuie şi ai scăpat", apreciază Sorin Minea.

Să mănânci nu înseamnă a mânca pe fugă

"A transmite unui om care nu are timp, nu poate sta să-şi facă educaţie de tipul acesta, să-i transmiţi ceea ce trebuie să facă, să-i dai idei bune, să-i spui că a mânca sănătos e un lucru bun şi că, din păcate, strămoşii noştri mâncau mai sănătos decât mâncăm noi acum. Că e bine să-ţi iei timp să mănânci, că e bine să mănânci o mâncare gătită şi gătită într-un timp mai lung.

Să-ţi schimbi conceptul despre viaţă. Să mănânci nu înseamnă a mânca pe fugă, a mânca prost sau a-ţi uita tradiţia. Şi totdeauna tradiţia te duce într-o zonă de sănătate mai bună decât ceea ce se numeşte nou. Iar urbanul... de multe ori se spune despre el că a distrus. Dar ăsta-i viitorul, iar eu n-aş mânca pastile", a mai declarat Sorin Minea, CEO Angst.      

Urmăreşte declaraţiile lui Sorin Minea aici:

 

Urmăreşte întreaga emisiune aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel