Adele va lua o "pauză mare" de la muzică: Vreau să fac alte lucruri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Cântăreaţa britanică Adele a dezvăluit că intenţionează să ia o pauză lungă de la muzică după încheierea actualei serii de concerte, potrivit unui interviu acordat postului german de televiziune ZDF.

Vedeta a mărturisit într-un interviu acordat postului german de televiziune ZDF că simte nevoia unei pauze mari pentru a-și reîncărca bateriile. „Rezervorul meu este destul de gol în acest moment. Nu am niciun plan pentru muzică nouă. Vreau o pauză mare după toate astea și cred că vreau să fac alte lucruri creative doar pentru o vreme,” a spus Adele.

Cel mai recent album al artistei a fost lansat în 2021, iar de atunci, Adele a avut o rezidență de weekend la Las Vegas, terminând recent cel de-al 90-lea spectacol la Caesar's Palace. Seria de spectacole se va încheia în noiembrie, iar artista a recunoscut că experiența a fost epuizantă din punct de vedere emoțional. „A fost o perioadă extrem de intensă și am nevoie de timp pentru a mă reconecta cu mine însămi,” a declarat ea.

În ciuda succesului enorm al spectacolelor sale, nu toate concertele din Las Vegas au fost lipsite de incidente. În iunie, Adele a avut o altercație cu un spectator care a strigat „Pride sucks” în timpul unuia dintre spectacolele sale. „Ai venit la spectacolul meu și ai spus că Pride e nașpa? Nu fi atât de ridicol. Dacă nu ai nimic frumos de spus, taci, bine?” a replicat ea. Ulterior, vedeta a recunoscut că se enervează ușor: „Totul mă enervează. Absolut totul. Am 36 de ani. Sunt bătrână și morocănoasă acum,” a spus ea într-un interviu pentru ZDF.

Adele se pregătește acum pentru următoarele sale spectacole la Munchen, unde peste 74.000 de fani sunt așteptați să o urmărească în fiecare seară pe un stadion special construit. Locul de desfășurare va include, de asemenea, o „experiență Adele” cu un pub englezesc, o scenă pentru o trupă de cover-uri și standuri care vor vinde cocktailuri special concepute. Organizatorii intenționează să intre în Cartea Recordurilor Guinness pentru cel mai mare ecran în aer liber din toate timpurile, măsurând 220 de metri lungime.

Adele a postat duminică pe contul său de Instagram fotografii ale locului de desfășurare, pe care le-a numit „al naibii de interesante.” Primul spectacol va avea loc pe 2 august, dar biletele pentru show-urile din rezidență sunt încă disponibile, potrivit agenției de presă germane DPA. Promotorul Marek Lieberberg a declarat că biletele de la capătul superior și inferior al gamei de prețuri au cea mai mare disponibilitate. Cele mai ieftine bilete costă 79 de euro (66 lire sterline), iar cele mai scumpe 430 de euro (360 de lire sterline).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel