Adele anunță primele date ale turneului european din 2024
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Facebook Adele
Sursa Foto: Facebook Adele
Adele a anunțat că va concerta în Europa pentru prima dată din 2016, patru seri fiind programate în Germania.

Cântăreața premiată cu Grammy a împărtășit pe rețelele de socializare faptul că va cânta în centrul expozițional Messe din Munchen - care are o capacitate de 80.000 de locuri - într-o rezervare pe care a numit-o "un pic aleatorie".

La sfârșitul anului 2023, ea a fost întrebată dacă dorește să facă o serie de spectacole de vară în Germania, spunând: "Am fost mulțumită cu spectacolele mele din Hyde Park din Londra și cu rezidența mea din Vegas, așa că nu aveam alte planuri".

Adele a explicat însă că a fost "prea curioasă pentru a nu da curs și a nu-și permite această idee" de a reveni în Europa.

"Un stadion pop-up unic, personalizat, conceput în jurul oricărui spectacol pe care vreau să-l organizez? Ohh!? Destul de mult în mijlocul Europei? În Munchen? Este un pic aleatoriu, dar totuși fabulos", a spus ea.

"Imediat după Euro? Cu Jocurile Olimpice alături? Și unii dintre artiștii mei preferați susținând și ei concerte? De ce...DA!!! Nu am mai cântat în Europa din 2016", a mai spus Adele.

Interpreta hitului "Someone Like You" va concerta la Munich Messe pe 2, 3, 9 și 10 august

Ea a încheiat postarea spunând "Guten Tag babes" și a distribuit un link unde fanii se pot înregistra pentru bilete.

Interpreta hitului "Someone Like You" va concerta la Munich Messe pe 2, 3, 9 și 10 august.

Potrivit setlist.fm, care urmărește performanțele live, Adele a cântat în Germania de doar 14 ori.

Ultimul ei spectacol în această țară a avut loc pe 15 mai 2016, la Lanxess Arena din Köln. Primul ei concert a fost la Stage Club din Hamburg, în 2008.

De asemenea, Adele susține ultima etapă a turneului său de rezidență din Las Vegas, Weekends With Adele, care se va desfășura până la jumătatea lunii iunie.

Înregistrarea biletelor pentru spectacolele de la Munchen este deschisă acum pe Adele.com și se încheie pe 5 februarie. Vânzarea generală se va deschide apoi pentru public pe 9 februarie, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel