Adelaide 2020 - Simona Halep, înainte de primul meci la simplu: Sunt puțin stresată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Turneul de la Adelaide a debutat pentru Simona Halep, luni, când a jucat o partidă la dublu, alături de Raluca Olaru.

Din păcate, Simona și Raluca au pierdut meciul la dublu, dar pentru campioana de la Wimbledon 2019 urmează debutul la simplu, marți. 

Simona Halep a declarat că are ceva emoții înaintea primului meci de simplu din 2020:

"Ca să fiu sinceră, nu sunt prea relaxată. Sunt puțin stresată pentru că am muncit din greu în pre-sezon. A fost un lucru bun pentru mine că am venit aici în urmă cu zece zile, însă acum am așteptări mai mari de la mine. Simt presiunea. Darren mi-a spus că pregătirea de dinainte de sezon nu are legătură doar cu această lună, ci cu întreg anul. Așa că am nevoie de meciuri. Obiectivul meu pentru 2020 este, desigur, un titlu de Grand Slam, pentru că a început să-mi placă. Prioritatea mea rămân Jocurile Olimpice. Chiar îmi doresc o medalie, nici nu contează de care sau în ce probă, doar vreau una. Voi face tot ce-mi stă în putință pentru a obține una", a spus Simona.

Citește și: Adelaide, Australia. Cu Simona Halep... la piață - Galerie Foto

În conferința de presă de dinaintea meciului, Halep a mai declarat se simte ”bine, sunt sănătoasă. Nu am nicio problemă și am avut șansa de a mă antrena așa cum trebuie în pre-sezon. Am muncit din greu și mă simt mult mai bine decât anul trecut. Acum trebuie să încep să joc și să văd care e situația. Știu că va fi mai dificil la Adelaide, pentru că este primul turneu din an pentru mine, însă greu este pentru toată lumea. Eu mă voi concentra doar asupra mea, așa cum am făcut-o și în trecut", a spus ea.

Simona Halep va debuta în proba de simplu la Adelaide împotriva australiencei Ajla Tomljanovic, ocupanta locului 52 WTA, cea care a învins-o luni dimineață pe jucătoarea din Kazahstan, Yulia Putintseva.

Citește și: Simona Halep - Ajla Tomljanovic | Ora meciului din turul doi la Adelaide

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel