Adela Popescu revine la TV. Va prezenta... "La Măruţă". Ce se întâmplă cu Cătălin Măruţă
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Adela Popescu
Facebook Adela Popescu
Adela Popescu îi va lua locul lui Cătălin Măruţă şi va prezenta emisiunea acestuia de pe PROTV. 

"Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat Cătălin Măruță, conform ŞtirileProtv.

Şi Adela Popescu a făcut câteva declaraţii despre faptul că va prezenta emisiunea "La Măruţă". Aceasta va începe să prezinte emisiunea din data de 12 ianuarie. 

"Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță”, a declarat Adela Popescu.

Copiii Adelei Popescu, "show artistic" în Thailanda: A fost ceva oribil...

"Îmi zicea un prieten să las copiii pe acolo, un prieten pe nume Răzvan F. (n.r. - Răzvan Fodor). În noaptea de Crăciun, la hotelul nostru, era petrecere organizată pentru musafiri. Ne-am luat și noi un pahar de șampanie și vorbeam cu soțul și ne întoarcem, așa, ne uităm pe scenă, ăștia doi ai noștri urcaseră pe scenă și chiar aveau un moment artistic. Radu era gen: ce e cu ăștia aici? Numai tâmpenii au făcut, ceva oribil. A doua zi, dimineața, am avut și fani care au venit și ne-au spus: băi, ați fost cel mai bun lucru care s-a întâmplat.

Acum Alexandru este pe muzică simfonică, motiv pentru care și-a pus niște ochelari, i se pare că e foarte interesant. Dar cu vocea nu cred, nu, nu...Pe artistic nu mi se pare că dau semne", a declarat vedeta, conform Click.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel