Adela Popescu nu mai e la ”Vorbește Lumea”. Shurubel și Bogdan vor avea o nouă colegă
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 04 sep 2022, 19:46
WhatsApp
Captură foto „Vorbește lumea”, emisiune ProTV
Captură foto „Vorbește lumea”, emisiune ProTV
Noul sezon al emisiunii „Vorbește Lumea” de la ProTV este marcat de o schimbare.

De luni, de la 10:30, „Vorbește Lumea” revine cu un nou sezon. Bogdan Ciudoiu și Shurubel s-au întors din vacanță și sunt deciși să le ofere celor de acasă ediții care nu ar trebui ratate. Totodată, de luni, echipei i se alătură și o nouă prezență feminină.

Andreea Caranda, producătorul executiv al emisiunii, a transmis, potrivit protv.ro: „Nici nu-mi vine să cred că spun asta, dar vara s-a încheiat! Iată că am ajuns la capătul edițiilor noastre speciale și ne bucurăm din suflet că oamenii ne-au fost aproape și am ținut împreună vara pe val. Cosmina, Majda și Emily au făcut o echipă frumoasă, iar cei de acasă au simțit energia lor, așa că le mulțumesc pentru toată deschiderea și implicarea pe care au arătat-o. De luni... începem un nou sezon: fresh, încărcat de energie, informații și invitați ce nu trebuie ratați! Băieții, Shurubel și Bogdan, revin din vacanță cu forțe proaspete și... vor avea o mare surpriză: o nouă colegă! Așa că nu uitați, luni, de la 10:30, Vorbește Lumea că ne revedem cu o super formulă!”

Nou proiect pentru Adela Popescu

Adela Popescu, care prezenta „Vorbește Lumea”, este implicată în reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

12 celebrități din România au lăsat confortul de acasă pentru a participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, prezentată de Cabral și Adela Popescu. 

Adela Popescu crede că motivația de a se elibera de toate fobiile și anxietățile este cea care-i invită pe concurenți într-o asemenea provocare. ”În acest show concurenții sunt supuși la o serie de probe foarte complicate. Chiar dacă la prima mână îți vine să spui ”Doamne, de ce fac oamenii ăștia așa ceva? Ce câștigă ei?”, îți dai seama că motivația internă, cea prin care tu îți dorești să fii un om mai bun, un om eliberat de toate fobiile și anxietățile pe care le ai, acest premiu este cel mai mare dintre toate. Cele 12 celebrități au înțeles asta. Sunt în plină admirație în ceea ce îi privește, nu știu dacă aș fi în stare să fac ce fac ei”, a declarat Adela Popescu.  

Tot efortul pe care-l depun concurenții pentru a ajunge cât mai departe în competiție și cât mai aproape de titlul de Regele sau Regina Junglei este de admirat pentru Cabral. ”Când oamenii văd prin ce trec concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! apare rapid prima întrebare: cum i-ați convins să participe?! Pentru că de la primul cadru și până la ultimul… pare că e prea mult. Vezi că e prea mult din reacția concurenților la stres, din chinul evident prin care trec la fiecare probă, prin schimbările fizice majore prin care trec într-o perioadă chiar scurtă… dar, totuși, sunt puțini cei care cedează. Dacă te uiți la concurenți, și nu contează că-s tineri sau bătrâni, că-s mai cunoscuți sau mai puțin cunoscuți… îți dai seama că ei se luptă în primul rând cu propriile limite, propriile frici și scârbe, au ales să intre în experimentul ăsta pentru a demonstra ceva. Și pare, cel puțin până acum, că unii dintre ei reușesc să arate că sunt mult mai puternici decât părea inițial. Emisiunea îți poate plăcea mai mult sau mai puțin. Dar efortul lor este unul de admirat...”, a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?