Adela Popescu, momente dificile: M-a bușit plânsul. Nu voiam să sufere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Adela Popescu a mărturisit că a trecut prin momente dificile, după ce s-a întors cu cel mic acasă, de la maternitate. 

Actrița povestește că relația cu fiul cel mare a fost una mai delicată, neștiind exact cum să gestioneze situația.

"Mărturisesc că două aspecte mă speriau: încă gestionarea relaţiei cu Alexandru şi nopţile nedormite. Dar am să o iau pe rând. În vizita pe care ne-a făcut-o la maternite, Alexandru s-a purtat frumos cu bebeluşul, i-a zâmbit, s-a uitat plin de curiozitate la el, însă nu a părut prea marcat de apariţie. Şi-a continuat discuţiile cu noi despre peştişori, a vrut să o vadă pe doctoriţa mea, să îmi mănânce mâncarea abia adusă în salon", povestește Adela Popescu.

Vezi și: Radu Vâlcan - Adela Popescu, secretul unei căsnicii fericite: E vorba doar de ...

"Eram cu ăsta mic în braţe şi m-a buşit plânsul"

"Acasă, lucrurile nu au părut să se schimbe, până a doua zi, când nu a mai vrut să plece de la grădiniţă şi a treia zi, când, după o vizită la mamaie, a spus că doreşte să doarmă acolo. Lucru care nu se mai întâmplase până atunci. Ştiu că m-a sunat Radu să îmi spună că nu e chip să plece cu el şi să îl sfătuiesc ce ar trebui să facă. Eram cu ăsta mic în braţe şi m-a buşit plânsul.

Nu voiam să sufere şi mă obseda gândul că poate nu vom ştii cum să îl ajutăm să depăşească cu bine perioada asta dificilă. Aveam de ales în a-l lăsa acolo, într-un loc pe care şi l-a ales drept refugiu şi în care se simţea în continuare cel mai important, sau în a insista să vină acasă, dându-i lui sentimentul că e foarte dorit şi că în niciun caz nouă nu ne e indiferent dacă mai este sau nu în casă alături se noi. Am optat pentru a doua variantă şi cred că am procedat corect", a mai povestit actrița pe blogul personal.

Vezi și: INSULA IUBIRII. Radu Vâlcan, veste uriașă după terminarea emisiunii - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel