Adela Popescu, din nou însărcinată? A făcut anunţul în direct la tv: "Îl fac pe numărul patru"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Adela Popescu şi cei doi fii mai mari / Facebook, Adela Popescu
Adela Popescu şi cei doi fii mai mari / Facebook, Adela Popescu
Adela Popescu şi-a pus pe gânduri fanii atunci când a afirmat, în direct, în spirit de glumă, că a rămas în urma colegelor de breaslă care vin în emisiune să-şi prezinte noii membri din familie.

Adela Popescu se poate considera o femeie împlinită! Are o carieră de succes, un soţ care îi face toate poftele şi trei copii minunaţi de care este foarte mândră. Recent însă, prezentatoarea TV le-a dat de gândit admiratorilor ei, după ce în timpul emisiunii „Vorbeşte lumea” a vorbit despre a patra sarcină. Laura Cosoi a fost invitată recent în emisiunea pe care Adela Popescu o moderează. Actriţa este însărcinată cu al treilea copil. După un scurt interviu, prezentatoarea a declarat în direct, în spirit de glumă, că se gândește să rămână însărcinată cu al patrulea copil. „Ce mă fac, ce mă fac? Prietenele mele mă ajung din urmă. Dana a ajuns la copilul cu numărul doi, iar Laura mai are foarte puțin până la numărul trei. Îl fac pe numărul patru. Nu!”, a declarat frumoasa actriţă.

Dezvăluiri despre viaţa de mămică

De câte ori are ceva timp liber, Adela Popescu obişnuieşte să stea de vorbă cu fanii săi pe reţelele de socializare. Se consultă cu prietenii din online, cere sfaturi şi păreri, pune întrebări şi nu de puţine ori se confesează urmăritorilor ei. O face în spaţiul public fără cenzură, întotdeauna cu sinceritate şi asumare. Legat de relaţia dintre cei trei fraţi, Adela recunoaște că acum cei mici se poartă foarte frumos, asta pentru că Adrian, ultimul copil născut, este încă foarte mic. Ceilalți doi băieți, Alexandru și Andrei, îl acceptă în preajma lor și chiar nu sunt geloși.

Uneori, însă, apar inevitabil certuri pe mașini sau pe cariocile de desenat. ”Neașteptat de bine se poartă frățiorii mai mari cu bebelușul Adrian. Li se luminează fața de fiecare dată când îl văd. Îl pupă, îl mângâie, nu par să aibă o problemă că e ținut în brate și pupăcit peste tot. Asta nu înseamnă că ne lipsesc certurile din casă. Deloc chiar. Desigur, Adrian încă e inofensiv, nu le strică mașinuțele și nici nu le fură cariocile. Vedem atunci generozitate și iubire”, a declarat Adela Popescu pe Instagram. Primii doi băieți merg la grădiniță pe timpul zilei, în timp ce bebelușul rămâne acasă cu bunicii în orele în care Adela Popescu este prezentă pe platourile de filmare ale show-ului matinal pe care-l moderează de ani de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel