Acuzații grave la adresa Radioului Public
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Patru ONG-uri sunt nemulțumite de modificarea regulamentului de alegere a Consiliului de Administrație al Radioului Public.

ActiveWatch, Centrul pentru Jurnalism Independent, Centrul de Resurse Juridice, Federația Română a Jurnaliștilor MediaSind spun într-o scrisoare deschisă adresată Comisiilor de Cultură ale Parlamentului că există "suspiciuni justitificate cu privire la faptul ca intenția conducerii SRR este aceea de a organiza un simulacru de alegeri prin care persoanele incomode să fie eliminate din cursă".

VEZI ȘI: Scandal la radioul public! TVR a trecut deja prin asta

Cele patru ONG-uri semnatare mai spun că persoanele incomode ar fi liderul sindical Adrian Moise și Cristian Pârvulescu, care își anunțaseră ieri candidaturile pentru cele două locuri în Consiliul de Administrație al Radioului Public.

"Moise este în prezent reprezentantul salariților în CA al SRR și se află într-un conflict deschis cu managementul instituției, ceea ce sporește temerile că măsura vizează persoanele incomode conducerii SRR", scrie ActiveWatch în scrisoarea deschisă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel