Secretul Oanei Stănciulescu: Fantastică! Cea mai puternică armă și cel mai de preț aliat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Oana Stănciulescu
Oana Stănciulescu
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic al Oanei Stănciulescu. 

Oana Stănciulescu, jurnalist și realizatoarea emisiunii #Rezist, difuzată de DCNews, s-a născut pe 12 mai, în localitatea în Runcu, județul Gorj. Din start, observăm că este o nativă Taur. Adică o persoană foarte pragmatică, metodică, analitică, cu o nevoie mare de siguranță, dar și cu un ritm propriu. 

Poziția Lunii din momentul nașterii arată spectrul emoțional, nevoile și reacțiile interioare. Luna se afla în Scorpion, și în conjuncție cu Neptun, aspect ce i-a acordat Oanei memorie foarte bună, o intuiție fantastică, capacitatea de a trece de la o extremă la alta, puterea de a masca emoțiile și apetența pentru investigație. Când te naști cu această poziție a Lunii, ai parte de o lume interioară destul de intensă și de profunzime în tot ce faci. Sufletul tău este precum un cercetător, detectiv sau fin psiholog. 

Mercur, planeta comunicării, se afla în Gemeni și în conjuncție cu Marte, planeta luptei și a curajului. În primul rând, această configurație este perfectă pentru o persoană care lucrează în mass-media. După care trebuie avut în vedere faptul că arma sa cea mai puternică este cuvântul. Cu o replică poate câștiga sau pierde totul. 

Cu Nodurile Lunare pe axa Berbec-Balanță, Oana va trece deseori prin situații care o vor obliga să fie cel mai mare diplomat, dar și cel mai aprig războinic. Va provoca incendii pe care tot ea va trebui să le stingă. Conjuncția Saturn-Nodul Nord ne arată că aliatul său cel mai de preț este răbdarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel