Actrița Sabina Brândușe, lecția SUPRAVIEȚUIRII. Patru zile în pădure, fără hrană. Interviurile Spectacola și DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Actrița Sabina Brândușe vine la interviurile Spectacola și DC News, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a povesti cum a supraviețuit patru zile în pădure, fără hrană. Aventura a făcut parte dintr-un experiment psihologic de dezvoltare personală.

Chiar dacă 2020 a fost un an al limitărilor și al restricțiilor, aventuroșii au găsit soluția pentru a se bucura la maxim de libertate. Actrița Sabina Brăndușe este unul dintre norocoși. 

Frumoasa actriță a mers într-o tabără de supraviețuire. A stat 4 zile în pădure, fără hrană, fără telefon și fără oameni. A dormit sub cerul liber, înconjurată de întunericul pădurii și de zgomotele animalelor sălbatice. Toată aventura a făcut parte dintr-un experiment psihologic, menit să o ajute să își depășească limitele și să se redescopere pe ea. 

Cum au decurs cele 4 zile în sălbăticie, cum a rezistat fără hrană și cum a transformat-o această experiență, aflați sâmbătă, de la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel