Actriţa Hilary Duff s-a logodit cu iubitul său Matthew Koma
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cântăreaţa şi actriţa americană Hilary Duff s-a logodit cu compozitorul newyorkez Matthew Koma, iubitul său cu care are o relaţie din 2017, relatează online ziarul spaniol ABC.

Actriţa a dorit să împărtăşească vestea fanilor ei, postând pe reţelele de socializare o imagine în care îşi arată mândră inelul de logodnă sub care a scris: 'Mi-a cerut să-i devin soţie'. La rândul său, Matthew Koma a postat aceeaşi poză pe contul său de socializare, însoţită de mesajul: 'I-am cerut celei mai bune prietene să se căsătorească cu mine'.

Actriţa şi compozitorul newyorkez au început să aibă o relaţie în 2017. După mai multe luni de neînţelegeri, care i-au determinat să se despartă, cei doi şi-au reluat relaţia în septembrie. Un an mai târziu se năştea Banks Violet Bair, fiica celor doi, care a împlinit şase luni. Atunci au apărut şi primele zvonuri de căsătorie, însă tânărul cuplu a făcut fericitul anunţ de abia joi seară.

Fosta vedetă a canalului Disney a mai fost căsătorită cu jucătorul de hochei profesionist NHL Mike Comrie, de care a divorţat în 2016. Cei doi au împreună un băieţel, Luca Cruz Comrie, în vârstă de 5 ani. Hilary Duff a devenit cunoscută publicului datorită rolului său din sitcomul 'Lizzie McGuire'. 'Lizzie McGuire' este considerat cel mai vizionat serial în SUA, din orarul destinat copiilor, devenind show-ul numărul 1 al canalului Disney, cu peste 2,4 milioane de telespectatori la fiecare episod. După o perioadă în care a suferit de depresie şi s-a confruntat cu tulburări de alimentaţie, Hilary a lăsat totul în urmă şi a reuşit să o ia de la început, dedicându-se mai ales familiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel