Actriță de filme pentru adulți, ucisă și aruncată la marginea unui drum. Femeia avea o fetiță de 6 ani
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Actriță de filme pentru adulți, ucisă și aruncată la marginea unui drum. Femeia avea o fetiță de 6 ani / Foto: Captură video La Repubblica
Actriță de filme pentru adulți, ucisă și aruncată la marginea unui drum. Femeia avea o fetiță de 6 ani / Foto: Captură video La Repubblica
O actriță de filme pentru adulți a fost ucisă și aruncată la marginea unui drum.

Crimă odioasă în Italia. Cadavrul dezmembrat al unei actrițe de filme pentru adulți, pus în mai mulți saci de gunoi, a fost descoperit de poliția din Brescia. Carol Maltesi avea 26 de ani și era mama unui copil de 6 ani. Un vecin de 43 de ani, angajat la o bancă, a recunoscut că a ucis-o, scrie Ziarul de Iași.

Carol Maltesi, care lucra sub numele de scenă Charlotte Angie, jucase într-o serie de filme erotice și era activă pe OnlyFans. A fost văzută în viață pentru ultima oară în ianuarie, în apropierea casei ei din Rescaldina, lângă Milano. Davide Fontana, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat după ce a recunoscut că este autorul crimei, potrivit Corriere della Sera.

Detalii cutremurătoare. Ar fi ținut cadavrul în congelator timp de o lună

Poliția a găsit cadavrul dezmembrat și pus în mai mulți saci de gunoi în urmă cu zece zile la Borno, lângă Brescia. Se presupune că rămășițele au fost ținute în congelator câteva luni și au fost aruncate recent la marginea unui drum. Detectivii au reușit să o identifice după ce au făcut publice fotografii cu cele 12 tatuaje identificate pe corpul ei și au primit apeluri de la persoane care le-au recunoscut.

Fontana a fost găsit după ce mașina lui a fost surprinsă de mai multe camere de trafic din zona Borno, în apropiere de locul în care a fost descoperit cadavrul. Chemat la poliție să dea declarații, el a făcut mai multe afirmații contradictorii care l-au dat de gol.

Actrița și ucigașul au avut o relație

Carol Maltesi, mama unei fetițe de șase ani, a început să lucreze ca actriță în filme pentru adulți la începutul pandemiei, după ce a rămas fără loc de muncă. Începuse o relație cu vecinul ei Davide Fontana la începutul acestui an, dar după puțin timp s-ar fi despărțit.

Fontana le-a spus polițiștilor că ar fi ucis-o cu ciocanul, în timpul unui joc erotic și a vrut să îți ascundă crima. Astfel, i-ar fi ars fața, pentru a-i ascunde identitatea, după care i-a dezmembrat corpul și l-a ținut o perioadă în congelator. După ce a ucis-o, bărbatul i-a folosit telefonul și a trimis mesaje în numele ei, scriind și postări pe conturile femeii de socializare pentru a lăsa impresia că ea este în viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel