Actrița NICOLE KIDMAN, disperată: În fiecare lună sper să fiu însărcinată
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Celebra actriță Nicole Kidman își dorește foarte mult să fie din nou mamă și în fiecare lună speră să rămână însărcinată.

Invitată la o emisiune radio în Australia, Nicole Kidman a declarat că singura sa dorință este să aducă pe lume un copil, chiar dacă ea are în prezent doi copii adoptați cu fostul soț Tom Cruise, fiind vorba de Connor (19 ani) și Isabella (21 de ani) și doi copii biologici cu al doilea soț, Sunday (6 ani) și Faith (3 ani), cei din urmă fiind de la o mamă surogat.

Actrița este de părere că familia ei trebuie să se mărească și nu renunță la ideea de a avea mai mulți copii.

”Sper în fiecare lună să rămân însărcinată, dar nu se mai întâmplă. Cred că aș sări în sus de bucurie dacă ar fi să fie. Totuși, am 47 de ani. Șansele sunt minimale.”, a declarat Kidman, potrivit usmagazine.com.

Citește și: Angelina Jolie, desemnată DOAMNĂ COMANDOR DE ONOARE


Luna trecută, tatăl actriței Nicole Kidman și-a pierdut viața, acesta murind într-o cameră de hotel, în timp ce se afla în Singapore, în vizită la fiica lui mai mică, Antonia. Potrivit presei internaționale, tatăl lui vedetei ar fi căzut în camera sa de hotel și s-ar fi lovit grav la cap, încât medicii nu l-au mai fi putut salva.

Antony Kidman a fost un reputat psiholog la Royal North Shore Hospital și directorul catedrei de psihologie la Universitatea de Tehnologie din Sydney, informează dailymail.co.uk.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel