Actorul român Sebastian Stan și Lily James în rolurile Pamelei Anderson și Tommy Lee
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay / Actorul român Sebastian Stan și Lily James în rolurile Pamelei Anderson și Tommy Lee
Pixabay / Actorul român Sebastian Stan și Lily James în rolurile Pamelei Anderson și Tommy Lee
Actrița britanică Lily James și actorul român Sebastian Stan vor juca 2 personaje celebre ale Hollywoodului anilor 1990, într-un serial biografic produs de Hulu. 

Actrița britanică Lily James, cunoscută pentru rolurile clasice și cuminți din pelicule precum „Scrisori din insula Guernsey”, „Cenușăreasa” sau „Rebeca” va juca rolul starletei Pamela Anderson, alături de actorul român Sebastian Stan, care îl va interpreta pe Tommy Lee, scrie The Sun

Cei doi au putut fi surprinși de fotografi pe o plajă din Mexic în timp ce filmau scena nunții de pe plajă a lui Lee și Anderson. Producția aparține platformei de streaming Hulu și va fi un serial biografic despre celebrul cuplu. Actrița a purtat un costum de baie din 2 piese alb, care nu lăsa mult loc imaginației, iar actorul a interpretat personajul într-o pereche de bermude camo și o mulțime de tatuaje. 

Schimbări drastice pentru actriță

Se pare că nu numai costumul de baie a fost o schimbare în apariția actriței britanice, ci și implanturile mamare protetice, menite să imite sânii Pamelei Anderson, celebri pentru dimensiunile lor impresionante. În anii 1990, Anderson a fost printre temerarele care au apelat la chirurgia plastică și implanturile mamare, dimensiunile sale ajungând la cupa DD. 

Actrița a trecut de la părul șaten care a consacrat-o la un blond platină, specific personajului iconic al anilor 1990. De asemenea, nu a lipsit bronzul strălucitor al corpului. Nu cu mult timp în urmă James a oferit câteva detalii despre un potențial rol pe care ar dori să îl joace. Aceasta dorea să intre în piele unui sex simbol al Hollywoodului. Un apropiat al actriței a dezvăluit că James se distrează de minune purtând proteze mamare false. 

„O imitație ieftină”

Cu toate că producătorii se așteaptă ca seria să fie un succes, Pamela Anderson nu a fost foarte încântată de perspectiva serialului, numind producția „o imitație ieftină” și un serial „îngrozitor”. Starleta a jurat că nu se va uita vreodată la acest serial. O sursă apropiată Pamelei Anderson susține că aceasta nu dorește să își amintească momentul în care o înregistrare cu momente intime dintre ea și Tommy Lee a fost furată și a ajuns în atenția publicului. 

Actorul român Sebastian Stan este cunoscut pentru rolul său din serialul „Gossip Girl”, dar și pentru un rolul principal în "Captain America". Anunțul a fost făcut de producătorii de la"Marvel", la Comic Con în 2019. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel