Actorul ROBIN WILLIAMS, găsit mort în casă. O tragedie americană
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Îndrăgitul actor Robin Williams a fost găsit mort, luni, a anunțat Poliția din Tibuton, California. Actorul avea 63 de ani și suferea de depresie severă, pentru care fusese internat într-un centru de specialitate.

Aparent, cauza morții pare să fie o sinucidere prin asfixiere. Descoperirea tragediei s-a produs la amiază, într-un orășel de lângă San Francisco, unde locuia Robin Williams.

Actorul Robin Wlliams a făcut roluri mari în comedii cum ar fi "Mrs. Doubtfire," "Good Morning, Vietnam" and "Jumanji," dar a jucat și în drame ca "Dead Poets Society." A câștigat Oscarul pentru un rol secundar în "Good Will Hunting." Robin Williams a ajuns celebru cu rolul lui Mork, în serialul Tv "Mork & Mindy".

În urmă cu trei ani, actorul american Robin Williams s-a căsătorit cu logodnica lui, Susan Schneider, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc într-o stațiune de lux din Napa Valley, California.

Proaspătul cuplu i-a avut invitați la nuntă pe Steven Spielberg, George Lucas si Billy Crystal. Cu doar câteva zile înainte de ceremonie, Susan Schneider a declarat că este "foarte entuziasmată și emoționată" , scrie nzheralard.co.nz.
 

Citește și: ROBIN WILLIAMS, un actor de comedie genial

 
 
Robin Williams a cunoscut-o pe Susan Schneider, o specialistă în designul grafic, la puțin timp după ce actorul american a suferit o intervenție pe cord, în 2009, afirma publicația britanică The Guardian.

Aceasta este cea de-a treia căsătorie a lui Robin Williams, care are trei copii - Zachary, în vârstă de 28 de ani, Zelda, în vârstă de 22 de ani, și Cody, în vârstă de 19 ani - din cele două mariaje anterioare ale sale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel