Actorul Orlando Bloom este în Republica Moldova pentru a ajuta refugiații ucraineni
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Actorul Orlando Bloom se află în Republica Moldova, pentru a ajuta refugiații ucraineni.

Celebrul actor britanic Orlando Bloom se află în Republica Moldova pentru a sprijini refugiații ucraineni. El este astăzi la Palanca, scrie Jurnal.md.

Actorul, care în 2009 a fost desemnat ambasador UNICEF, a anunțat că se află în Moldova zilele acestea pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni.

„De la începutul războiului din Ucraina, un copil a devenit un refugiat aproape în fiecare secundă. Sunt în Moldova cu UNICEF, întâlnind familii care au fost nevoite să lase totul în urmă în căutarea siguranței. Copiii din Ucraina și din afara acesteia au nevoie de tot ajutorul pe care îl puteți oferi.”, a anunțat Orlando Bloom pe pagina sa de Instagram.

Cântăreața Vera Brejneva, fosta iubită a lui Dan Bălan, a plecat în Polonia și îi ajută pe refugiații ucraineni

Cântăreața Vera Brejneva, fostă membră a grupului ”VIA Gra” a părăsit Rusia. Ea a plecat ca voluntar în Polonia pentru a-i ajuta pe refugiați.

”Fostul membru al grupului VIA Gra, care s-a născut în regiunea Dnepropetrovsk din Ucraina, se pare că a plecat în Polonia și acum lucrează ca voluntar într-unul dintre centrele de colectare a ajutorului umanitar pentru ucraineni”, relatează ziarul MK.

Vera Brejneva și-a luat fiica cea mai mică cu ea. Unii fani au criticat-o pe artistă, numind-o „înșelătoare și coruptă”, deoarece a lucrat în Rusia mulți ani. Anterior, artista poporului a Rusiei, Chulpan Khamatova, a spus că a părăsit Rusia și nu intenționează să se întoarcă. Acum va locui cu copiii ei în Letonia. Ea a povestit despre acest lucru în cadrul unui interviu cu Ekaterina Gordeeva.

Vera Viktorovna Kiperman, cunoscută după numele de scenă Vera Brejneva, este o cântăreață, actriță și prezentatoare TV foarte cunoscută în spațiul ex-sovietic. În perioada 2003-2007 a fost membră a celebrei formații VIA Gra. Pseudonimul Brejneva i-a fost dat de producătorul Dmitrii Kostiuk când acesta a aflat că Vera este originară din același oraș cu liderul Uniunii Sovietice, Leonid Brejnev. În 2010, ea a interpretat cântecul "Lepestkami slez" alături de Dan Bălan. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel