Actorul Keanu Reeves a donat 70% din salariul său de la „Matrix” pentru cercetări în domeniul leucemiei
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Keanu Reeves
Sursă foto: Facebook Keanu Reeves
Cunoscutul actor Keanu Reeves a donat 70% din salariul din filmul „Matrix” pentru cercetări în domeniul leucemiei.

Actorul Keanu Reeves a donat 70% din salariul său de la primul film „Matrix”, lansat în 1999, pentru a ajuta la cercetări contra leucemiei, adică în jur de 30 de milioane de dolari, scrie site-ul Lad Bible.

Lupta contra leucemiei l-a afectat pe Keanu Reeves. Este o boală cu care s-a confruntat timp de un deceniu sora lui mai mică, Kim. Diagnosticată în 1991, boala a intrat în remisie în 2001. 

Actorul, întotdeauna discret cu acţiunile sale caritabile, şi-a înfiinţat propria fundaţie pentru a ajuta spitalele de copii şi pentru a susţine cercetări în domeniul cancerului. 

De asemenea, Keanu Reeves a renunţat la părţi semnificative din salariu pentru a permite altor membri ai distribuţiei şi ai echipei să beneficieze de un buget mai mare. Contractul său pentru continuările „Matrix” a inclus o reducere semnificativă a salariului, astfel încât mai mulţi bani să poată fi disponibili pentru costume şi lucrătorii cu efecte speciale.

A patra parte din saga „Matrix”, intitulată „Resurrections”, a fost lansată pe 22 decembrie. Keanu Reeves şi Carrie Ann-Moss au revenit în rolurile lor, precum şi Jada Pinkett-Smith (Niobe), Daniel Bernhardt (agentul Johnson) şi Lambert Wilson (Merovingien).

Printre noile apariţii se numără Yahya Abdul-Mateen II, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Christina Ricci şi Priyanka Chopra, potrivit Publika.

Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver, după zece ani: Cel mai mare eșec al meu! Nu există scuze și îmi asum

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 74 de ani, și Maria Shriver, în vârstă de 66 de ani, au divorțat oficial, după zece ani de negocieri și după o relație ce data din anul 1986.

Separarea celor doi a fost cauzată de infidelitatea celebrului actor, care ar fi înșelat-o pe Maria Shriver cu o menajeră. Mai mult, în urmă cu zece ani, Maria Shriver a aflat că Mildred Patricia Baena a născut un copil, cel al lui Arnold Schwarzenegger.

Inițiativa divorțului a venit de la fosta parteneră a actorului, care a decis ca într-un final să spună capăt relației. Aceasta a depus cererea inițială de divorț în iulie 2011.

Soții Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au crescut împreună patru copii: Katherine (32 de ani), Christina (30 de ani), Patrick (28 de ani) și Christopher (24 de ani), care au fost distruși de decizia părinților lor (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel