Actorul Julian Sands, dat  dispărut în munții San Gabriel, în urma furtunii din ultimele zile
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Julian Sands   Foto: Facebook
Julian Sands Foto: Facebook
Actorul britanic Julian Sands (65 de ani),  este dat dispărut după ce a plecat vineri într-o drumeţie în munţii San Gabriel din California, zona Mount Baldy.

Julian Sands, cunoscut în urma filmelor "The Killing Fields", "Naked Lunch", sau "A Room With A View", nominalizat la un Oscar, este dat dispărut de vinerea trecută într-un lanț muntos „extrem de periculos” din California, unde doi drumeți au murit în ultimele săptămâni, potrivit Daily Mail.

Experții folosesc elicoptere și drone pentru a-l localiza pe starul de la Hollywood în zona muntoasă aflată la doar 40 de mile de centrul Los Angeles-ului, unde vedeta locuiește din 2020, fără vreun rezultat până în prezent.

Sands a devenit cunoscut  în urma  dramei  romantice "A Room with a View" din 1985, alături de Helena Bonham Carter. A apărut și în The Killing Fields, Arachnophobia și Leaving Las Vegas. Creditele sale TV includ 24 și Smallville.

Actorul  de 65 de ani are două fiice cu jurnalista Evgenia Citkowitz, cu care s-a căsătorit în 1990, și un fiu, Henry, cu prima sa soție Sarah Sands, fosta redactoare la Sunday Telegraph, London's Evening Standard și BBC Radio Programul 4's Today.

Julian Sands locuiește cu familia sa într-un conac de milioane de dolari din Beverly Hills.

Vezi și: Un actor cunoscut spune că este prieten cu o fantomă. "O văd tot timpul, se plimbă prin casă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel