Actorul Art LaFleur a murit la 78 de ani. Avea Parkinson- VIDEO. ”Era mai important decât viața și însemna totul pentru noi”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Actorul Art LaFleur, răpus de boala Parkinson la 78 de ani / Foto: Capotură video Youtube
Actorul Art LaFleur, răpus de boala Parkinson la 78 de ani / Foto: Capotură video Youtube
Actorul Art LaFleur a fost răpus de boală la 78 de ani. El avea Parkinson. 

Actorul Art LaFleur, cel care a interpretat rolul lui Babe Ruth, legendarul jucător de baseball, în „The Sandlot”, a murit la vârsta de 78 de ani, scrie New York Post. LaFleur a fost răpus Parkinson, boală cu care s-a luptat un deceniu.

„Am fost foarte norocoasă să am o relație de 43 de ani cu un bărbat care m-a prețuit și pe care l-am adorat. Art era mai important decât viața și însemna totul pentru noi”, a transmis Shelly LaFleur, soția regretatului actor, pe o rețea de socializare.

LaFleur a murit în casa sa din Los Angeles, la 17 noiembrie, și a făcut glume până când și-a dat ultima suflare, potrivit The Sun.

Art LaFleur a debutat târziu în actorie, după 1975. La 32 de ani s-a mutat din Chicago la Los Angeles. Înainte de a juca, a lucrat în vânzări și în afacerile de restaurante.

DOLIU în lumea filmului. A murit Emi Wada, premiată cu Oscar

Creatoare japoneză de costume Emi Wada, care a câştigat un Oscar pentru creaţiile sale din filmul "Ran" din 1985, regizat de Akira Kurosawa, a încetat din viaţă la vârsta de 84 de ani, a informat presa locală duminică, citând un anunţ al familiei designerului, relatează Agerpres, citând Reuters.

Wada a decedat pe 13 noiembrie, iar o slujbă religioasă a fost organizată în prezenţa familiei şi a prietenilor apropiaţi, conform relatărilor. Nu a fost menţionată cauza decesului.

Născută la Kyoto, Wada a început să lucreze în timpul perioadei de studenţie la Universitatea de Arte din Kyoto. Alături de activitatea de designer în lumea cinematografiei, ea a creat de asemenea costume pentru producţii de teatru şi dans.

Pe lângă colaborarea cu Kurosawa, Wada a realizat costume pentru numeroase filme internaţionale, inclusiv "Prospero's Books" (1991) în regia lui Peter Greenaway şi producţiile "Hero" (2002) şi "House of Flying Daggers" (2004), regizate de Zhang Yimou.

Ea a continuat să lucreze după împlinirea vârstei de 80 de ani, creând costume pentru "Love After Love", regizat de Ann Hui, care a avut premiera în 2020 la Festivalul Internaţional de Film de la Viena.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel