Data publicării:

Actorul Andrei Garici a dat-o de gol pe Romina Băluță, realizatoarea emisiunii „Oracolul vedetelor” de la Spectacola.ro: Nu vrea să știe lumea, dar așa e / video

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Andrei Garici a fost invitat la DC News și Spectacola unde a dat-o de gol pe realizatoarea emisiunii „Oracolul vedetelor”.

„Dar tu mai cânți?”, a întrebat-o Andrei Garici, câștigătorul sezonului zece iUmor, pe Romina Băluță. Realizatoarea emisiunii „Oracolul vedetelor” de pe Spectacola și DC News a zis: „Dar nu am cântat niciodată...”

„Cum nu ai cântat?! Hai că ai cântat...”, a continuat comediantul.

„Nu sunt Romina VTM. Și nici Romina Power”, a mai zis Romina Băluță.

„Nu vrei să spui că ai o voce frumoasă. Bun... am înțeles... nu vrea să știe lumea că ea are o voce foarte frumoasă”, a continuat Andrei Garici.

2. -imagine fara descriere- (romina-baluta-andrei-garici_22842300.jpg)

Rominei Băluță îi place să cânte, dar o face doar la karaoke, între prieteni, în cercuri restrânse. În rest, o vedeți la emisiunile Spectacola.ro și o puteți citi în cadrul aceluiași site.

Andrei Garici a fost invitatul Rominei Băluță, într-o nouă ediție a emisiunii „Oracolul vedetelor”, acolo unde a vorbit despre experiența iUmor, dar și despre stand-up-ul din România. Comediantul a povestit că nu a vrut să participe la iUmor, însă pandemia l-a determinat să își încerce norocul. 

„Am câștigat iUmor acum patru sezoane și a fost neașteptat și spun asta pentru că nu mă așteptam să câștig și nici măcar nu am vrut să particip, de fapt. Echipa iUmor mă bătea la cap, m-au văzut în club, au văzut pe rețelele de socializare ce postam eu și mă tot invitau să merg să particip. Le-am spus frumos că nu vreau să particip, pentru că eu fac asta din pasiune, nu să particip la concursuri. După a venit pandemia și stând acasă plictisit, am zis să mă duc, să mai ies din casă. Și așa am ajuns să particip la iUmor, că altfel nu mă duceam. Acolo m-am dus cu lecțiile pregătite, mi-am pregătit toate cele trei numere și m-am dus foarte relaxat, adică nu m-am dus să câștig, m-am dus să particip și să am lecțiile făcute”, a povestit Andrei Garici, în exclusivitate pentru Spectacola și DC NEWS. 

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel