Actorul acuzat de VIOL. Mărturie: A încercat să intre cu mine în lift. Avea un cuțit și era foarte calm
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Actorul acuzat de VIOL. Mărturie: A încercat să intre cu mine în lift. Avea un cuțit și era foarte calm / Sursă foto: Pixbay
Actorul acuzat de VIOL. Mărturie: A încercat să intre cu mine în lift. Avea un cuțit și era foarte calm / Sursă foto: Pixbay
Una dintre victimele actorului acuzat de viol a povestit temerile prin care a trecut în momentul în care acesta a încercat să intre în lift alături de ea.

Judecătoria Sectorului 5 a admis cererea procurorilor privind arestarea preventivă pentru 30 de zile a actorului Alexander Zudor, în vârstă de 46 de ani, acuzat de viol şi tentativă de viol, după ce a agresat sexual mai multe femei pe străzi din Sectorul 5 al Capitalei, sub ameninţarea cuţitului (vezi AICI).

Alexander Zudor a jucat în mai multe reclame comerciale, la vinuri, chipsuri și medicamente și a pozat inclusiv pentru coperta unei cărți.

Victimă, mărturii cumplite

Antena 3 a prezentat un interviu cu una dintre victimele agresorului. Femeia a fost agresată în lift:

„În jurul orei 21:15, ieșisem să mă plimb puțin în cartier, după muncă. Am ajuns în bloc, a încercat să intre cu mine în lift, de obicei nu intru în lift cu bărbați. M-am întors și am încercat să îi spun să ia următorul lift. Mi-a pus un cuțit la burtă și a încercat să mă împingă în lift. Mi-a zis doar să tac din gură, era foarte calm.

Cred că am încercat să-l scot din lift, îmi era frică. Am țipat după ajutor și a plecat brusc, s-a speriat și a fugit“, a mărturisit una dintre victime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel