#ActorIndependent - Ambasada statului Israel sprijină actorii independenți - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Excelența Sa Ambasador David Saranga
Excelența Sa Ambasador David Saranga
Ambasada Israelului se alătură campaniei #ActorIndependent și-i sprijină pe artiștii rămași fără unica sursă de venit care acum se află în situația de a nu-și mai putea plăti chiriile.

Reprezentanții Ambasadei Statului Israel în România au explicat modul în care vin în sprijnul actorilor independenți, într-un comunicat primit la redacție:

Ambasada noastră susține în fiecare an scena culturală din România, iar, în timpul acestei perioade dificile pe care o traversăm toți, am regândit modul în care putem utiliza fondurile alocate pentru proiectele artistice care trebuiau să aibă loc până la finalul anului. Așadar, cu resursele pe care le avem, am decis să sprijinim această inițiativă și, totodată, să aducem literatura israeliană mai aproape de publicul român prin vocile actorilor independenți din România.

Astfel, zece artiști vor citi capitole din romanele scriitorilor isralieni emblematici, în seria #PaginiDinIsrael, iar clipurile pot fi urmărite pe contul oficial de Facebook al Ambasadei Israelului, @IsraelinRomania.”

Unde te poți adresa

"Când am aflat despre inițiativa #ActorIndependent de pe pagina de Instagram a lui Marius Manole, primul lucru la care m-am gândit a fost acela de a ne implica și noi în această campanie. Una dintre valorile poporului israelian este aceea de a ne sprijini unul pe celălalt, iar această atitudine orientată către acțiune este cu atât mai necesară în această perioadă delicată pentru noi toți", a declarat E.S. Ambasador David Saranga.

Prin alăturarea la această inițiativă, Ambasada Statului Israel își exprimă speranța că și alte instituții și companii vor sprijini campania #ActorIndependent și scena culturală din România. Cei care doresc să ajute pot accesa www.actorindependent.ro.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel